barca seawhak II

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
manolache ionut
utilizator nou
utilizator nou

barca seawhak II

Mesaj de manolache ionut » 04 Iun 2015, 20:30

Detin modelul de barca seawhak II , astazi dupa 3 ani de flosinta una din camera podelei a cedat , daca vor ceda toate se mai poate pescui din ea ?

manolache ionut
utilizator nou
utilizator nou

Re: barca seawhak II

Mesaj de manolache ionut » 04 Iun 2015, 20:35

Detin modelul de barca seawhak II , astazi dupa 3 ani de folosinta una din camera podelei s-a dezlipit , daca se vor dezlipi toate se mai poate pescuii din ea ? tin minte ca s-a deschis acum mult timp un subiect despre aceasta problema .

peter76
veteran
veteran

Mesaj de peter76 » 04 Iun 2015, 21:18

Dacă baloanele sunt ok, nu mai umfla fundul barcii si poți sa o folosesti linistit.

Oricum, așteaptă-te sa cedeze si celelalte camere de pe fundul barcii ...

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 05 Iun 2015, 08:27

Si eu am patit la fel, mi-au cedat toate camerele din fundul gonflabil. Daca o umflu la maxim , fundul se face ca o banana de poti sa stai calare pe ea. Poti sa o folosesti in sigiranta daca umfli fundul in proportie de 50%. Deasemenea poti sa-i faci din tego o podina pt o mai buna stabilitate.
In rest nu am avut probleme cu imbinarile lipite in conditiile in care am facut cam cate 20-30 iesiri pe an si o am din 2009 .
Acum am scos-o la pensionare ca mi-am luat una de top.

manolache ionut
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de manolache ionut » 05 Iun 2015, 09:09

Dupa cat timp ti s a dezlipit fundul si cat ai m ai folosito dupa ?

manolache ionut
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de manolache ionut » 05 Iun 2015, 09:12

Dupa cat timp ti s a dezlipit fundul si cat ai m ai folosito dupa ?si daca imi pun tego mai este nevoie sa umflu fundul ? Tego v a forta imbinarile barcii ?

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 05 Iun 2015, 10:25

Ca sa nu facem confuzie despre barca asta vorbim http://www.rapitori.ro/forum/kolibri-se ... 44-30.html
Pe topic poti vedea si discutii in legatura cu podina.
Mi s-a deslipit dupa primele iesiri pt ca am umflat-o prea mult fara sa tin cont de dilatarea aerului. Dimineata la 6 cand am umflat-o temperatura aerului era de 8-10 grade. La amiaza a ajuns la 30 grade si m-am trezit cand eram pe lac cu o bubuitura si o scuturatura de era sa-mi sara din barca toate accesoriile. Am crezut ca fac infarct de la sperietura ce am tras-o pt ca nu am stiut ce se intampla pana am vazut bolfa care a aparut in mijlocul fundului gonflabil.
Oricum si daca pui tego trebuie sa o umfli cat de cat pt ca fundul este cel care sustine direct greutatea ta , nu baloanele flotoare (ca nu stai direct pe ele). Daca nu umfli deloc fundul , gandeste-te ca toata greutatea se repartizeaza pe tot perimetrul lipiturii lui de flotoare. Asta inseamna ca in timp lipitura oboseste si risti ca odata sa cedeze si sa te trezesti ca te scufunzi cu tot cu echipamenele din barca ca printr-un inel de colac si sa ramana la suprafata numai flotoarele.
Barca inca e buna si pt ca e mai usoara, inca o mai folosesc doar cu vasle, in locuri foarte greu accesibile (pe lacuri de munte cu versanti abrupti) unde e un chin sa o bag pe cea noua 40kg + baterie 30kg+motor el. 10kg.
Oricum si-a facut bine treaba in cele 6 sezoane (2009-2014).

manolache ionut
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de manolache ionut » 05 Iun 2015, 21:05

Buna informatie , multumesc de ajutor si sper sa mai ma tina !

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 05 Iun 2015, 23:18

manolache ionut scrie:Detin modelul de barca seawhak II , astazi dupa 3 ani de folosinta una din camera podelei s-a dezlipit , daca se vor dezlipi toate se mai poate pescuii din ea ? tin minte ca s-a deschis acum mult timp un subiect despre aceasta problema .
in timp vor ceda toate nervurile din fundul gonflabil , e inevitabil si iremediabil . Da se mai poate folosi linistit . Pui podina si Fir Intins .
Cu toate ca acum am alta barca ca principal mijloc de plutire cind am chef de o iesire scurta si rapida inca mai ies cu seahawk ul .
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !

Scrie răspuns