charly 33 scrie:Ce greutate ai?La 110kg mai e valabila chestia cu statul in picioare,ca eu atat am?
Iti raspund eu. Imi permit, la cele 125Kg ale mele

.
Am fost o singura data cu un Quick Silver cu podea gonflabila rigida, cum e cea de mai sus. Daca stai bine cu echilibrul, stai in picioare si reusesti sa si pescuiesti. In nici un caz, insa, nu te simti relaxat. Podeaua se deformeaza sub picioare si trebuie sa fii atent cand schimbi pozitia si ramai sa te sprijini pe-un singur picior. Daca mai da naiba sa fiti 2 in barca e si mai rau. Totusi, fata de o podina gonflabila moale, pe care eu, unul, n-am reusit niciodata sa stau drept in picioare, pe asta de mare presiune e mai bine. Nu se compara, insa, cu o podina rigida de aluminiu. Pe asta ma plimb fara probleme. Cum nu car 2 ancore dupa mine, faptul ca vantul ma rasuceste nu e un impediment major. Ma intorc cu fata spre bordul unde am treaba si pescuiesc ca de pe mal. De aia si ziceam ca nu-mi doresc bancheta fixa pe mijlocul barcii, necum doua. As fi ca la 110m garduri.
Confortul asta ridicat cere si sacrificii: hamaleala. Noroc ca Baracuda e impartita in doua genti, ca altfel pana si mie mi-ar fi greu s-o car de unul singur. Cand e montata, o pot da la apa singur, dar nu o pot transporta mai mult de cativa metri.