barca noua, ce motor?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
barca noua, ce motor?
Salutare!
Am luat o gonflabila de 3,6 m de la energoteam cu podina, incarcatura de 700 kg. Ce putere ar trebui sa aiba un motor electric care sa duca aprox. 300 kg pe un lac?
Multumesc!
Am luat o gonflabila de 3,6 m de la energoteam cu podina, incarcatura de 700 kg. Ce putere ar trebui sa aiba un motor electric care sa duca aprox. 300 kg pe un lac?
Multumesc!
-
- veteran
Re: barca noua, ce motor?
Cred ca unul de 46lbs iti poate fi deajuns , dar mai sigur un Maxxum de 55 lbs.....in plus Maxxumul are variator in loc de schimbator pe ploturi ceea ce iti confera un avantaj in cazul consumului precum si al unei eventuale defectiuni...lupishor scrie:Salutare!
Multumesc!
E drep ca si pretul e pe masura , dar poate gasesti unul SH.
Spor.

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
vali stratonov scrie:Cred ca unul de 46lbs iti poate fi deajuns , dar mai sigur un Maxxum de 55 lbs.....in plus Maxxumul are variator in loc de schimbator pe ploturi ceea ce iti confera un avantaj in cazul consumului precum si al unei eventuale defectiuni...lupishor scrie:Salutare!
Multumesc!
E drep ca si pretul e pe masura , dar poate gasesti unul SH.
Spor.
Stii cumva cam la ce pret se invarte Maxxumul?
-
- veteran
In jurul a 2100 lei , nou.Stii cumva cam la ce pret se invarte Maxxumul?
Dar am gasit pe forum de curind si cu 800 lei.

Cum iti este norocul

Poti insa sa mergi linistit si pe varianta asta:
http://www.totalfishing.ro/motor-electr ... p-972.html
Spor.
Maxxum-ul merita luat, pt ca duce mai multe ore de acumulator.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
- modigliani
- veteran
Facem un pariu ???
facem pariu ca pentru ABSOLUT orice barca cu ABSOLUT orice motor , in ABSOLUT orice configuratie ..... exista-n forum minim trei subiecte deschise si paradiscutate ?
-
- veteran
Re: Facem un pariu ???
De ACORD dar omul e nou pe forummodigliani scrie:facem pariu ca pentru ABSOLUT orice barca cu ABSOLUT orice motor , in ABSOLUT orice configuratie ..... exista-n forum minim trei subiecte deschise si paradiscutate ?

De aceea ii raspundem....parerea mea.

Sincer nu ma pricep sa caut. Multumesc de sfaturi. Sper sa gasesc unul second.