barca intex mariner 4

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
gktalin
utilizator nou
utilizator nou

barca intex mariner 4

Mesaj de gktalin » 27 Sep 2009, 16:13

Salutare tuturor!
Sunt nou pe forum si intr-ale pescuitului, asa ca solicit sfatul celor mai experimentati.
Am vazut excelentele opinii despre barcile Intex din material triplu strat.
Dupa ce m-am gandit un pic m-am hotarat la Intex Mariner 4. Va solicit opinia in legatura cu utilizarea acesteia pe Dunare, pentru a ajunge la diverse locuri de pescuit din Delta.
Orice parere este binevenita!

Fire zbarnaitoare!

mihaif99
senior
senior

Re: barca intex mariner 4

Mesaj de mihaif99 » 28 Sep 2009, 04:16

gktalin scrie:Salutare tuturor!
Sunt nou pe forum si intr-ale pescuitului, asa ca solicit sfatul celor mai experimentati.
Am vazut excelentele opinii despre barcile Intex din material triplu strat.
Dupa ce m-am gandit un pic m-am hotarat la Intex Mariner 4. Va solicit opinia in legatura cu utilizarea acesteia pe Dunare, pentru a ajunge la diverse locuri de pescuit din Delta.
Orice parere este binevenita!

Fire zbarnaitoare!
E ok man, un pic mai mare decat SehawkII, are chila shi poadea rigida. Din 2008 incoace are 4 compartimente (sigura) shi banci gonflabile plate.
Vezi ca e cam grea, vreo 34-35 kg

gktalin
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de gktalin » 28 Sep 2009, 06:00

Multumesc!
Am observat ca sunteti una dintre cele mai avizate persoane de pe forum, cel putin cand vine vorba despre barci si motoare.
Ma gandesc sa o "imperechez" cu un suzuki 2,5 cp care ar raspunde, zic io, necesitatilor mele - deplasarea pe Dunare si pe canale, pana la niste locuri de pescuit. Problema este cizma motorului - barca are suport pentru motor care pare mai inalt decat oglinda gonflabilelor obisnuite. Din acest motiv ma gandesc la un motor cu cizma lunga. Apelez iar la sfaturile forumistilor cu experienta!
Fire intinse, varfuri indoite!

Scrie răspuns