barca gonflabila gaurita
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
barca gonflabila gaurita
Va rog sa ma ajutati cu un sfat in leg cu barca mea - Tornado de la gipo. Am gasit in camera principala o gaura cat o moneda realizata cu pricepere de rozatoare. Intrebarea mea este dc mai pot salva barca, sa o vulcanizez sau sa i astup gaura cu ceva sau e buna de aruncat. 

- edi_curiosul
- veteran
deci nu dispera
io falosec asta de vreo 7 ani
http://www.temad.ro/produse.php?action= ... odus_id=22
si ca petic foloseste bucati din colace pt copii sau jucarii gonflabile de plaja (cu cat mai subtitri cu atat mai bine, sa poti lipii si inbinari desfacute),
am cred ca vreo 20 petice si sunt ok, nici o sansa sa se dezlipeasca si e foarte practic ca poti lipii barca pe malul apei, nu inainte sa stergi bine de apa sau praf locul de lipire
probleba e ca nu prea se gaseste peste tot lipiciul, eu am cautat atunci tot Bucurestiul si Brasovul... singurul loc unde gasesti sigur e la sediul firmei lor - la iesire din Brasov spre Stupini - TEMAD
deci nu arunca barca ca se poate lipii fooooarte bine
io falosec asta de vreo 7 ani
http://www.temad.ro/produse.php?action= ... odus_id=22
si ca petic foloseste bucati din colace pt copii sau jucarii gonflabile de plaja (cu cat mai subtitri cu atat mai bine, sa poti lipii si inbinari desfacute),
am cred ca vreo 20 petice si sunt ok, nici o sansa sa se dezlipeasca si e foarte practic ca poti lipii barca pe malul apei, nu inainte sa stergi bine de apa sau praf locul de lipire
probleba e ca nu prea se gaseste peste tot lipiciul, eu am cautat atunci tot Bucurestiul si Brasovul... singurul loc unde gasesti sigur e la sediul firmei lor - la iesire din Brasov spre Stupini - TEMAD
deci nu arunca barca ca se poate lipii fooooarte bine

Poti face ceva de genul: lipesti un petic care sa depaseasca cu 1-2 cm gaura, il lasi sa se usuce presat undeva, dupa care, peste acel petic mai pui inca unul care sa depaseasca cu 4-5 cm primul petic, asta ca masura de precautie... dupa care, lasi sa se usuce totul sub ceva greutati.
Eu, asa am facut la barca mea...
Spor!
Eu, asa am facut la barca mea...
Spor!