Banax Tova 600L
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Banax Tova 600L
Mi-am cumparat aceasta mulineta de baicast. Marturisesc ca e prima mulineta de acest fel pe care o am. Am o problema (poate ca nu ma pricepla ea sau ma rog); lansez, si cand recuperez, deci mulinez, bratul mulineaza si inapoi cateodata, deci in sens invers. O alta problema, tot legat de acest fapt. Pun un Slider de 36gr, lansez recuperez tot cu aceasta problema cu invartitul inapoi, scot naluca si cand tin in vertical batul, naluca coboara, bratul se invarte, desi n-ar trebui.
Sper ca am fost explicit, si sper ca ma puteti ajuta cu ceva sfaturi..
Mersi...
Sper ca am fost explicit, si sper ca ma puteti ajuta cu ceva sfaturi..
Mersi...
am si eu mulineta asta si iti pot spune cu siguranta ca nu are voie sa se invarta bratul inapoi sub nici o forma, din cate stiu eu , la nici o mulineta de baitcast nu are voie bratul sa se invarta inapoi ...
ce as putea eu sa iti zic ... du-te cu ea la garantie, ca ai primit banuiesc vreo 6 luni parca, in cazul in care nu mai ai garantie pe ea, atunci incearca sa dai jos capacul apasand pe butonul ala pe care scrie PUSH si uite-te inauntru la angrenaje, poate e ceva sarit pe acolo si de aceea nu mai functioneaza cum trebuie ...
o ai de mult?
ce as putea eu sa iti zic ... du-te cu ea la garantie, ca ai primit banuiesc vreo 6 luni parca, in cazul in care nu mai ai garantie pe ea, atunci incearca sa dai jos capacul apasand pe butonul ala pe care scrie PUSH si uite-te inauntru la angrenaje, poate e ceva sarit pe acolo si de aceea nu mai functioneaza cum trebuie ...
o ai de mult?
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
Nu, n-o am demult, de vreo 3 saptamani. Am garantie, normal, am si dat inapoi sa vada care-i hentzul cu ea. Eram foarte curios, pt ca si eu asa stiam ca la nici o mulineta de baitcast nu se invarte bratul inapoi. Inca o intrebare as mai avea : prin care trece firul, acel orificiu, inel, ma rog, cand obosesti pestele esti in drill, sau cand lansezi, trebuie sa se depalseze stanaga dreapta, sau nu. Pt ca eu am vazut in filme (ma rog Shimano Calcutta), ca si la lansare, si si cand omul era in drill se deplasa acel...inel. (Tre sa ma documentez cu denumirile astea tehnice
)
Mersi..

Mersi..
la Banax Tova inelul respectiv nu se deplaseaza in stanga dreapta in timpul lansarii ... in timpul drilului se deplaseaza ...
am vazut si eu ca la alte multiplikatoare ca inelul respectiv culiseaza dar am vazut si multiplikatoare la care nu culiseaza ... habar n-am ce si cum ... cred ca in cazul in care inelul ala ar culisa, atunci frecarea firului de el ar fi fost mai mica si eventual lungimea lanseului ar fi mai mare ... habar n-am nici eu exact ptr. ca recent mi-am luat si eu echipament de baitcasting.
am vazut si eu ca la alte multiplikatoare ca inelul respectiv culiseaza dar am vazut si multiplikatoare la care nu culiseaza ... habar n-am ce si cum ... cred ca in cazul in care inelul ala ar culisa, atunci frecarea firului de el ar fi fost mai mica si eventual lungimea lanseului ar fi mai mare ... habar n-am nici eu exact ptr. ca recent mi-am luat si eu echipament de baitcasting.
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
- veteran