banax excalibur VS ET spinblade
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
banax excalibur VS ET spinblade
dati-va cu parerea repede.de la excalibur ma intereseaza varianta 2.70 - 30 - 60 grame,sau 3 m - 40 - 80.care e mai mishto?si de la spin blade varianta de 3, 30 - 80!
Pesti tinta? Ape de referinta?Eu m-am jucat putin cu aia de 2,70 ...Mie mi-a placut cum se simte in mana.Ma rog ,asta era in magazin ,deci nu am pescuit cu ea efectiv! Am pescuit cu un 2,40 la stiuca , este ok ,dar nu face obiectul intrebari! 

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Ti-am spus ca nu am pescuit efectiv cu ET de 2,70...Doar am incercat-o in magazin.Pare ok ,mai ales la pretul de vanzare.Am un amic care si-a achizitionat-o si ,probabil, duminica o sa dau si eu cu ea pe Olt
Eu am din seria ET excalibur varianta de 2,40 20-50 g. Lucrata frumos, ok pretul, poate as fi preferat-o un pic mai rapida! De aceea o folosesc la pescuitul stiucii si nu pentru salau. Normal ,e chestie de "gust", adica de stilul pescarului si mana lui.Pentru mine ,pe Dunare (in bratele principale) ajunge o putere de 30-60 g! Insa, colegul de "suferinta" Ovidiu ,probabil, o sa-ti indice un bat mai puternic
Nu cred ca te-am ajutat prea mult...
Poate posteaza si "dunarenii".

Nu cred ca te-am ajutat prea mult...

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- storm fish
- veteran
http://www.energofish.ro/product.php/La ... evlar/219/
Incearca asta...eu il folosesc pe Dunare.Dai in el fara mila.
Fire zbuciumate.
Fire zbuciumate.
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
subscriu, la treaba cu presidentu, eftin si bun si tragi de ce vrei cu elstorm xxx scrie:http://www.energofish.ro/product.php/La ... evlar/219/
Fire zbuciumate.

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...