Balzer Diabolo III - interesant...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator nou
Balzer Diabolo III - interesant...
Am doua bete Balzer Diabolo III...unul spin25, altul spin45...Pe primul il recomand pentru clean...Foarte versatil...intepatura ferma. Al doilea inca nu prea l-am folosit. Sper sa fie bun la salau si stiuca...Ce parere aveti?
-
- veteran
- nicolaesebastian
- junior
Salut,
Si eu am un Balzer Diablo III, spin 25. Sint f multumit de el, l-am forjat la greu la clean si biban pe tarnita si lacurile astea din zona cj.
E usor si cu o mulineta pe masura poti sa lansezi o zi intreaga fara sa te doara bratu. Un blank suplu cu intepatura ferma
Nicu
Si eu am un Balzer Diablo III, spin 25. Sint f multumit de el, l-am forjat la greu la clean si biban pe tarnita si lacurile astea din zona cj.
E usor si cu o mulineta pe masura poti sa lansezi o zi intreaga fara sa te doara bratu. Un blank suplu cu intepatura ferma
Nicu
Sportiv e pescarul care elibereaza toti pestii
Re: Balzer
Idem...pupu scrie:Singurele lansete pe care am reusit sa le rup sunt doua Balzer Diabolo , una a cedat in delta iar cea de a doua pe malul Argesului ,dar ale mele erau Diablo II ,sper ca seria III sa fie mai reusita .
Numai bine...

Acum poate III-ul o fi mai stralucit.... Stiu cativa care au si seria 1 si nu au avut probleme cu ea.... insa cu 2-ul pare sa fi fost jale...
-
- utilizator nou
Prima mea lanseta de spinning a fost un diabolo III cu actiune de le 5 la 25 g si credeti-ma ca am pescuit-o intens, in special la clean si avat pe jiu. Am fost foarte multumit de ea si o mai am si in prezent. Cel mai mare peste scos cu ea a fost o stiuca de aprox. 3 kg. Ma gandesc ca la somn nu e prea indicata, dar la pesti de talie mai mica merge.