Corect...Gasesti aceeasi calitate la preturi mai bune, la alte firme. Alegerea iti apartine.Florin M scrie:Voblerele de la Balzer sunt bune, as spune chiar f bune, doar ca sunt ceva mai scumpe decat concurenta....
BALZER COLONEL
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- cristinel33
- utilizator constant
Re: BALZER COLONEL
http://www.ebay.de/itm/BALZER-HOLO-WOBB ... 0204387775
are cineva acest tip de vobler ? este bun pt clean ?
are cineva acest tip de vobler ? este bun pt clean ?
Natura ne aseamana. Educatia ne deosebeste.
- MARIUS POPA
- veteran
nu vad dece nu, pentru cleni mai rasariti, ca are 6gr, la 5cm!
poti incerca, daca apa iti promite trofee!;)

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
...la 5 cm , nu conteaza gramajul , iti intra si cleni de 20 cmMARIUS POPA scrie:nu vad dece nu, pentru cleni mai rasariti, ca are 6gr, la 5cm!

Scuze !...pt. off-topic.
- cristinel33
- utilizator constant
deabia astept sa se dezghete ca sa il pot proba ...
- MARIUS POPA
- veteran
OLD, eu dadeam detaliile de acolo, poate nu le-au sesizat toti, nici nu e normal, ca un vobler de 5 cm , sa aiba de la 10-14gr. in sus, proportiile...nu?!
...se putea sa nu ma urmaresti tu?
...se putea sa nu ma urmaresti tu?

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Mi-am luat un vobler Balzer Colonel Gold, SpezFORELLE, 2 gr., 3 cm. deep runner 1 metru, un altul aceeasi firma Monsterbarsch-Gelb 3cm, tot deep runner si un Trout Atack model Strike nr. 3, 3cm. floating, negru cu rosu. Am mai ochit un vobler grasului 3cm., plutitor, culoare crom cu verde pe spate si orange sub barbeta. Stie cineva ceva de ele?
- cristinel33
- utilizator constant
de la bibanu ? a mai adus marfa noua ?cezaroi scrie:Mi-am luat un vobler Balzer Colonel Gold, SpezFORELLE, 2 gr., 3 cm. deep runner 1 metru, un altul aceeasi firma Monsterbarsch-Gelb 3cm, tot deep runner si un Trout Atack model Strike nr. 3, 3cm. floating, negru cu rosu. Am mai ochit un vobler grasului 3cm., plutitor, culoare crom cu verde pe spate si orange sub barbeta. Stie cineva ceva de ele?
Da, de la Bibanu. Au ramas pe raft ca deh sunt cam piperate. E vorba sa aduca ceva marfa. P.S. Esti din Dorna?