fratelecelmic scrie:ai dreptate face asa de ani de zile de cand mai pescuim si impreuna...

Stati linistiti ca nu ma frig...pt ca nu ma grabesc din start, si ma documentez intai...da, o sa fac exact cum vreau eu,dar asta abia dupa ce ascult sfaturile celor care chiar se pricep in domeniu, si au bunavointa sa ma ilumineze.
Cat te priveste pe tine, "fratelecelmic"....mai pe ungureste "who the f*ck are you anyways????"

Ma cunosti de undeva? Ce-s cu fazele astea de genu "eu tot asta-i spun dar nu-ntelege" sau "ai dreptate face asa de ani de zile de cand mai pescuim si impreuna.."???? Eu nu te cunosc, n-am vorbit never ever cu tine, dar tu nu numai ca pretinzi ca ma cunosti de-o viata, dar si vrei sa dai impresia ca ai avea mult mai multe-n cap legat de ihtiologie sau pescuit decat mine, cand colo, repet...noi doi nu ne stim...
Baitcasting-ul e ceva nou, stiu, ma retrag, ma pun pe genunchi in fata celor care se joaca de ani de zile astfel, si chiar stiu sa prinda peste, nu doar se lauda ca au si ei o mulineta de casting (de parca n-ar putea absolut oricine sa-si ia o rashnitza de genu')...
Revenind....imi place si Curado...poate ca...dar,cum am mai spus, nu am sa ma grabesc, mai bine strang ceva galbeni, si-mi iau ceva serios.