Baitcasting la avat
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Baitcasting la avat
E posibila folosirea echipamentului de baitcasting la pescuitul avatului?
Ma refer aici in special la lungimea lanseului,cu totii stim ca avatii pescuiesc de obicei la mare distanta de mal.
Ma refer aici in special la lungimea lanseului,cu totii stim ca avatii pescuiesc de obicei la mare distanta de mal.
Re: Baitcasting la avat
Eu doar cu baitcastul am dat anul trecut...referitor la lungimea lanseului,eu am fost multumit...
Until next time....Tight Lines!
- semlecangheorghe
- veteran
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater
Textil de 30lb+1m de mono ,leader...echipament de baitcast..Si nu o fost singurul..
Textil de 30lb+1m de mono ,leader...echipament de baitcast..Si nu o fost singurul..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
....si pe unde ai dat?AdrianHD scrie:Eu doar cu baitcastul am dat anul trecut...referitor la lungimea lanseului,eu am fost multumit...

Cu unele naluci e perfect..poti sa dai mult si bine..cu altele te poate dezavantaja. Problema apare ce faci daca mananca doar la o anumita lingura mica..pe care nici cu spinnul nu o arunci foarte bine? Altceva refuza. Si esti departe de casa...la o partida pe care greu il repeti. Nu merge ca: "lasa ca vin maine cu spin-ul si le sparg"...
- ionut-raptor
- senior
Daca ai o mulineta buna capabila sa arunce naluci usoare te descurci.Merge o Daiwa Sol,Pixy sau Shimano Curado 51 E de exemplu.
ionut-raptor scrie:Daca ai o mulineta buna capabila sa arunce naluci usoare te descurci.Merge o Daiwa Sol,Pixy sau Shimano Curado 51 E de exemplu.