Cine a mai folosit si cu ce rezultate?
http://www.bagleybait.com/3.html
Mi-am luat modelul cu barbeta si o elice-n coada, pt stiuca am zis eu, vanzatorul in schimb mi-a zis ca merge bine la SMB. Am luat-o in special pt ca pe ambalaj scria ca-i suspending si nu mai vazusem pana acum un suspending cu elice. Pe site zice insa ca-i de suprafatza, cum banuiam si eu si cum mi-a confirmat-o evolutzia de pe teren.
Chiar daca nu-mi place cum evolueaza si-am incercat diferite prezentari, in primele 5 min. am luat un bass foarte frumos la cca 1.5kg care-a atacat-o in mal. A fost si singurul. Cred totusi ca daca exersez mai mult la tehnica de recuperare il pot face mai eficient.
So, alte impresii?
Bagley Lures
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- daspinningmaster
- utilizator constant
Cu bagley nu am pescuit, dar am pescuit cu smithwick devil horse (identic cu twin spin bang-o-lure) si cu heddon torpedo si baby torpedo. Am prins cu ele ceva somotei(noapte in mal) si cateva marlite(in zone inundate de vegetatie) dar nimic notabil si nici cu o frecventa ridicata. Insa, eu cred ca sunt zone unde acest gen de naluci pot fi preferate altora si la un moment dat cu o prezentare potrivita pot face ravagii.
Fire zmucite!