b.f.f professional red power 2000
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
b.f.f professional red power 2000
ce am apreciat la aceasta mulineta cand am pus mana pe ea, a fost frana extrem de fina, tamburul long cast, usurinta cu care se invarte galetul, 2 rulmeti la tambur. ai folosit o asemea mulineta?? cum s-a comportat?? dupa ce am iesit din magazin si am ajuns acasa am vazut ca are 10 rulmenti...am sa pun 3 poze la galerie
nu vreau sa fiu rau,dar...te tine de-un pariu ca nu are 10 rulmenti?mai precis,de cine e produsa aceasta mulineta?google nu a gasit asa ceva....
zi-mi cine a produs-o si eu iti spun cam cati rulmenti are si ce calitate au rulmentzii aia...sunt rau,asa-i?
zi-mi cine a produs-o si eu iti spun cam cati rulmenti are si ce calitate au rulmentzii aia...sunt rau,asa-i?

Michael va recomanda Regulamentul forumului
-
- veteran
nu-s rau,am glumit doar,vreau doar sa fii realist si sa nu te astepti la cine stie ce calitate de la ceva no name...
ti-am vazut mulineta,frumushica,sper sa mearga si sa te tina...eu totusi raman la parerea ca ce nu gasesti pe net,"nu exista".
Cauta la Ryobi si s-ar putea sa ai o surpriza.Michael scrie:ti-am vazut mulineta,frumushica,sper sa mearga si sa te tina...eu totusi raman la parerea ca ce nu gasesti pe net,"nu exista".

Eu sunt convins ca mulinetele BFF ies din aceeasi fabrica chinezeasca de unde vine si Ryobi. Ca si calitate nu cred ca exista diferente majore intre ele. Poate doar pretul unei mulinete BFF sa fie putin cam prea mare pentru un brand cvasinecunoscut.
Ionut the carp poate ne spune si cit a dat pe ea.
Oricum eu ii doresc sa-i mearga atit de bine incit sa uite de marcile cu pretentii.

-
- veteran
-
- senior