Avidul de 2 oz
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
-
- veteran
avidul de 2 oz
Seve - daca vorbesti despre Avidul de pana in 1oz sau cel pana in 1 1/4, atunci astea sunt destul de moi pe varf, comparativ cu wild riverul de 2 oz.
...eu speram de fapt sa imi spuneti ca e la fel de tare ca si wild riverul...cu siguranta nu mi-ar place sa semene cu avidul MH...sau cu certified pro-ul mentionat de Tavi..care deasemeni imi pare moale.
Din seria Certified Pro mi=a placut varianta H, de 2 1/2 oz...si tinand cont ca Avidul este mai scurt, ca diametrele varfului si cotorului sunt la fel,ca blancurile au aceeasi greutate, ar putea fi un bat fain - avidul. Bine, aste este doar in teorie...de aceea am si intrebat ..

Din seria Certified Pro mi=a placut varianta H, de 2 1/2 oz...si tinand cont ca Avidul este mai scurt, ca diametrele varfului si cotorului sunt la fel,ca blancurile au aceeasi greutate, ar putea fi un bat fain - avidul. Bine, aste este doar in teorie...de aceea am si intrebat ..
Avidul de 2 oz
Seve - avidul asta de 2 oz a fost pe fishshop pana acum cateva zile...poate o saptamana, dar a fost cumparat...deci trebuie sa fie la unul din voi...oricum tot ei mai aduc...concret 

-
- veteran
Chestia cu moale-tare e dupa gusturi.Eu am un Hot Shot 1/2-4 oz facut pe un blank IMX de ala controversat de pe site-ul Tom White(a raposat mosul) si-mi place f. mult,desi nu arunca 4 oz.Am dat cu el cu max. 21 grame si mi s-a parut ca ar fi greutatea superioara rezonabila la care ar merge.Este elastic dar si foarte senzitiv si rapid si are o conicitate mare de aia se incarca si la jiguri de 7 g.Practic talonul e f. puternic si segm. de vf e similar cu un MH.
Re: Avidul de 2 oz
pai ultimul l-am luat eu de la Caius ... si peste vreo doua trei saptamani vine noul importLaurF scrie:Seve - avidul asta de 2 oz a fost pe fishshop pana acum cateva zile...poate o saptamana, dar a fost cumparat...deci trebuie sa fie la unul din voi...oricum tot ei mai aduc...concret
din pacate inca n-am ajuns sa-l dau la apa ... asa la rece e foarte tzapan pe varf, daca-l scuturi nu se balangane deloc, e usor etc.
S'altare și bunăstare !
stiu taicanoe...cochetai cu ideea unui avid dar nu te hotarasesi.personal nu am tinut batul in mana..am tinut mh de 8.6 si cel de 9' heavy...eu am un avid de 6.6 medium -light ,4-10,fast si imi place si cum se comporta si cum are finisajele...mi se pare mai reusit decat gl2 hsr 1021 care m-a costat mai mult...cred ca pentru dunare sau pentru baraje si jiguri ar merge perfect. si eu as opta tot pentu 8.6 de 2 oz... si momentan m-il cam imaginez in 'colectie'