Avid ML Clean

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

D_ali
veteran
veteran

Re: Avid ML Clean

Mesaj de D_ali » 06 Dec 2012, 14:15

Dap, cam rigide... :lol:
...o fi vorba de lacurile acelea de pe coldurosul Somes? Hmm? :lol: O mai tzine clean de-ala sa-ti indoie UL-lele-ul? :P :twisted: Hmm? :lol:
Ce zici ULK, pe-al tau UL-leleu il indoie? :lol:

cristi_vi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cristi_vi » 06 Dec 2012, 14:18

Asta este lanseta mea pentru lacurile de munte la clean si nu gafaie nici cu Hornet si nici cu cleni la kil. Este destul de fast sa poti sa lansezi exact unde vrei, singura ei poroblema este cu voblere foarte usoare (1 gram) care nu sunt foarte castabile.
De exemplu un custom Tiny de 1 gram il arunca fara taine, dar cu voblere la fel de usoare dar nu asa castabile are probleme.

Toate lucrurile spuse mai sus sunt sub sintagama: Parerea mea! - daca nu era de la sine inteles. :)

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 06 Dec 2012, 14:33

D_ali de lacurile acelea este vorba da :). Al meu UL nu l-a indoit anul asta nici un clean cu greutatea mai sus amintita dar daca pastravul aproape de kil prins in rau nu i-a pus probleme,ma indoiesc ca un clean mai mare poate intr-o apa fara agataturi ...altfel da.

Cristi binenteles ca e foarte ok batul tau....doar ziceam ca daca initiatorul topicului nu e multumit de de cum lucreaza Sc3-ul UL cu voblere mai mari si care opun rezistenta mare....nu cred ca raspunsul tau il va satisface mai bine :)

Si din partea mea un thumb up pentru UL cand e vorba de clean si lacuri de acumulare.

Cu partea rigida mai am ceva nelamuriri :)

Crisri despre ce Tiny de 1g vorbesti? Cele home made?

Ca Tiny de la Salmo au mai mult de 1g.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

mynu_cs
veteran
veteran

Mesaj de mynu_cs » 06 Dec 2012, 14:42

Pai problema ca nu vreau sa le duc pe ambele :)) ca am un coleg de barca care se uita urat can pun mai multe bete :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :respekt:

Dar momentan se pare ca momentan o sa trebuiasca sa ma inteleaga.. poate mai pe la vara il rog sa imi faca un bat :D
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."

Romulus Vulpescu

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 06 Dec 2012, 14:52

Aaaaaa pai daca colegul ( fara virgula ca nu merita colegu' ) e problema,atunci asculta-l si ramai pe partea UL al lumii,cand e vorba de clean :)

Iar daca nu....cautam un blank care acopera o plaja mai mare din nalucile pentru cleni si rezolvam treaba sigur...dar acolo nu discut daca inele micro sau nu ;)
UlKustom Rods

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 06 Dec 2012, 14:56

ULK scrie:...daca pastravul aproape de kil prins in rau nu i-a pus probleme, ma indoiesc ca un clean mai mare poate intr-o apa fara agataturi ...altfel da.
Oho...ce vremuri... :D

cristi_vi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cristi_vi » 06 Dec 2012, 14:57

Da la Tiny-uri custom ma refeream, preferatele mele in ultimul timp.

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 06 Dec 2012, 15:20

ULK scrie:Cu partea rigida mai am ceva nelamuriri :)
...adica? :lol: :twisted:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 06 Dec 2012, 15:26

Cristi.Am inteles, nu le-am vazut doar in poze...

D_ali. Adica, in ce masura te ajuta sau te deranjeaza una din cele doua materiale in versiunea UL binenteles...daca vorbim despre "incarcare corecta" cu gramajele din plaja lor inferioara( ergo.distanta de lansare) si la comportamentul lor la recuperarea voblerelor.
UlKustom Rods

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 11 Dec 2012, 13:24

mynu_cs scrie:Pai problema ca nu vreau sa le duc pe ambele :)) ca am un coleg de barca care se uita urat can pun mai multe bete :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :respekt:

Dar momentan se pare ca momentan o sa trebuiasca sa ma inteleaga.. poate mai pe la vara il rog sa imi faca un bat :D
Adevarul este domnule coleg, ca daca incarci barca cu multe bete proportia de peste prins e invers proportionala cu numarul lansetelor... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:e sigur verificabila chestiunea. :wink:
Ai vazut ca asa sa cam intimplat in ultima vreme :shock:
Mai bine o singura lanseta in barca si daca tot nu ai prins dai vina pe peste si pe vremea de afara. :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Scrie răspuns