Avantaje Spiral x
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Avantaje Spiral x
Multumesc pt. raspunsuri. Cred ca XMg-ul meu merge si clasic, dar blankul de fibra, lamiglas, o sa-l trec pe spiral, pana la urma trebuie sa incerc.
- costica_fishing
- veteran
Eu cred ca in legatura cu subiectul asta cu ...inelele in spirala, ar trebui sa o invitam pe d-ra Lavinia Ghedan sa ne impartaseasca din experienta ei vasta in montatul vestitei ei lansete telescopice.
Eu sunt sigur ca, de fapt, ea este adevarata inventatoare a ...etnobotanico-wrap.
Si a experimentat aranjand segmentele alea de telescopica....in toate pozitiile, asa incat sa se realizeze un lanseu desavarsit, si, desigur, ca sa produca minime daune ojei proaspat date.....
Eu sunt sigur ca, de fapt, ea este adevarata inventatoare a ...etnobotanico-wrap.

Si a experimentat aranjand segmentele alea de telescopica....in toate pozitiile, asa incat sa se realizeze un lanseu desavarsit, si, desigur, ca sa produca minime daune ojei proaspat date.....

near the beer
Merge si ca subiect de teza de doctorat pentru viitorii profesori universitari federali, materia „tehnica avansata de pescuit sportiv”.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.