Arata excelent, intradevar sint invidios. Dca si dau peste ce sa mai... vedeti ca se poate? Daca le faci in Italia sau ai relatii acolo de ce nu treci pe materiale acoperitoare mai adevarate. Nitro, este foarte putin rezistent cel putin la zgiriere.In rest spor la treaba.
Dady
au aparut pozele cu voblere
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- tiberiu
- utilizator nou
salutare
ce sa folosesc ca ma duc la magazin si intreb ceva si habarna au is pro---. zim un produs bun in afara de epoxi salutare.Dady scrie:Arata excelent, intradevar sint invidios. Dca si dau peste ce sa mai... vedeti ca se poate? Daca le faci in Italia sau ai relatii acolo de ce nu treci pe materiale acoperitoare mai adevarate. Nitro, este foarte putin rezistent cel putin la zgiriere.In rest spor la treaba.
Dady

salutare. fir intins.
- tiberiu
- utilizator nou
salutare
salut ce sa fac leam facut cum am putut , poi ce sa zic ca am nimerit itro galeata de maga-- , iei nu stiu alceva decit pastravi , apoi io sint pescar de stiuca ,salau , biban avat , etc.Jean Scurtu scrie:Tibi,
Da frumoase voblere, dar calitatea pozelor lasa de dorit.
De ce nu spui ca in zona ta "ca acasa nu-i nicarii"???
Sarbatori fericite!!!
Jean Scurtu

salutare. fir intins.
Sint multe produse care se combina si sint ceea ce iti trebuie. Si eu am fost pe acolo, ce-i drept in trecere. Este un epoxi care este fluid. si se poate folosi bine, altele carbo si nu mai stiu cum, tot din doua componente, transparent si foarte rezistent.Cauta-mi mie un pescar pastravar sa-i dau ceva voblere romanesti de sa-i sara chefu de alte elea.Toti care au de la mine mai vor. Eu sint f. amator de colaborari cu citi mai multi de afara. Din zona ta nu am pe nici unul, am din Milano, Venegono Varese, etc cei mai multi din centro nord.
Dady
Dady