au aparut pozele cu voblere

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Dady
veteran
veteran

Mesaj de Dady » 25 Apr 2005, 07:22

Arata excelent, intradevar sint invidios. Dca si dau peste ce sa mai... vedeti ca se poate? Daca le faci in Italia sau ai relatii acolo de ce nu treci pe materiale acoperitoare mai adevarate. Nitro, este foarte putin rezistent cel putin la zgiriere.In rest spor la treaba.
Dady

tiberiu
utilizator nou
utilizator nou

salutare

Mesaj de tiberiu » 25 Apr 2005, 10:02

Dady scrie:Arata excelent, intradevar sint invidios. Dca si dau peste ce sa mai... vedeti ca se poate? Daca le faci in Italia sau ai relatii acolo de ce nu treci pe materiale acoperitoare mai adevarate. Nitro, este foarte putin rezistent cel putin la zgiriere.In rest spor la treaba.
Dady
ce sa folosesc ca ma duc la magazin si intreb ceva si habarna au is pro---. zim un produs bun in afara de epoxi salutare. :wink:
salutare. fir intins.

tiberiu
utilizator nou
utilizator nou

salutare

Mesaj de tiberiu » 25 Apr 2005, 10:11

Jean Scurtu scrie:Tibi,

Da frumoase voblere, dar calitatea pozelor lasa de dorit.

De ce nu spui ca in zona ta "ca acasa nu-i nicarii"???

Sarbatori fericite!!!

Jean Scurtu
salut ce sa fac leam facut cum am putut , poi ce sa zic ca am nimerit itro galeata de maga-- , iei nu stiu alceva decit pastravi , apoi io sint pescar de stiuca ,salau , biban avat , etc. :twisted: ce sa zic se uita la tine ca la felu cinci, daca ma duc in magazin si vede ca sint strain imi vinde mai scunp. de aia ii mai bine acasa acolo mis toti prieteni pescari, salutare :wink:
salutare. fir intins.

Dady
veteran
veteran

Mesaj de Dady » 25 Apr 2005, 12:11

Sint multe produse care se combina si sint ceea ce iti trebuie. Si eu am fost pe acolo, ce-i drept in trecere. Este un epoxi care este fluid. si se poate folosi bine, altele carbo si nu mai stiu cum, tot din doua componente, transparent si foarte rezistent.Cauta-mi mie un pescar pastravar sa-i dau ceva voblere romanesti de sa-i sara chefu de alte elea.Toti care au de la mine mai vor. Eu sint f. amator de colaborari cu citi mai multi de afara. Din zona ta nu am pe nici unul, am din Milano, Venegono Varese, etc cei mai multi din centro nord.
Dady

Scrie răspuns