Attack
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
@ulk
O fi facute ambele pe vapor...
Eu nu am vazut batul asta de la attack ,doar poza pe topic ...Daca insa copie identic TR4 inseamna ca e un bat acceptabil .Ca si TR4 de altfel .Daca costa si mai putin ca el ,deja incepe sa fie o afacere!Oricum la clasa asta de pret nu poti sa ai pretentii mari .
O fi facute ambele pe vapor...

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
- utilizator constant
Cam asa as descrie si eu TR4-le...sau cel putin nu pare un bat de pana in 28 de grame...nu am dat cu mai mult de 12 grame cu el.
Pai da zamfi ii o afacere...dar sa vezi Attackul , dupa 3 zile ce ai cumparat TR4..nu mai e
..Plus toata incredera ca(fara virgula) Cormoran este "hela" bun,se duce pe ...... Oricum mandrina nu e Fuji ca si pe TR4..poate nici inelele nu-s la fel.
bartez...pentru linguri mici si mijlocii ...e perfect as zice, pentru stiuca.
Pai da zamfi ii o afacere...dar sa vezi Attackul , dupa 3 zile ce ai cumparat TR4..nu mai e

bartez...pentru linguri mici si mijlocii ...e perfect as zice, pentru stiuca.
- stefanflorin
- veteran
e perfect de jiguri pe balta
si la rezerva de putere care o are si la stiucile care mai traiesc in apele noastre e ideal. Nu-i dacie ca mertzanu nici atack ca cormoranu. Deci nu va mai stresati atat, cormoranu l-a facut primu atack logic firma de 1 leu jumate, a mai facut o copie care nici macar nu e reusita.
PS: vedeti ca si Tica are unul cam identic cu cormoranul insa cu vreun milion si ceva in plus. Asta ce sa mai insemne? oul sau gaina e prima?

PS: vedeti ca si Tica are unul cam identic cu cormoranul insa cu vreun milion si ceva in plus. Asta ce sa mai insemne? oul sau gaina e prima?
- stefanflorin
- veteran