Atractant YUM???
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Atractant YUM???
In ultimele zile din 3 surse diferite am auzit de acest spray .Numai la superlativ.A mai folosit cineva?daca da astept pareri si experiente.
-
- veteran
-
- senior
am folosit anul trecut atractant si nu am observat nimic notabil, nimic in ceea ce priveste frecventa trasaturilor.
Singura chestie e ca si acum pute trusa mea de naluci, a ce, te las sa ghicesti singur.
Nu voi mai folosi atractant niciodata, caci parerea mea e ca si a lui Daddy ca atractantul este "alta chestie" de scos bani din buzunarul pescarului.
de rapitor bineinteles ca la crap o fi cu totul alta chestie.
Singura chestie e ca si acum pute trusa mea de naluci, a ce, te las sa ghicesti singur.
Nu voi mai folosi atractant niciodata, caci parerea mea e ca si a lui Daddy ca atractantul este "alta chestie" de scos bani din buzunarul pescarului.
de rapitor bineinteles ca la crap o fi cu totul alta chestie.
-
- veteran
- costica_fishing
- veteran
Am folosit eu niste gruburi conservare intr-un sos de YUM (luate de la Aquamania).
Culoarea le avantaja (chartreuse), dar la fata locului, daca prindeai cu yum, prindeai si fara. Diferenta = 0.
Teoria e ca salaul ar tine mai mult in gura un jelibon mirosind a atractant (marind astfel sansele de a fi intepat), nu ca ar creste frecventa muscaturilor.
Yum ca Yum....dar daca va luati de la Senzas, ala chiar va muta nasul! Va sfatuiesc la modul serios sa evitati aroma cu pricina!
Culoarea le avantaja (chartreuse), dar la fata locului, daca prindeai cu yum, prindeai si fara. Diferenta = 0.
Teoria e ca salaul ar tine mai mult in gura un jelibon mirosind a atractant (marind astfel sansele de a fi intepat), nu ca ar creste frecventa muscaturilor.
Yum ca Yum....dar daca va luati de la Senzas, ala chiar va muta nasul! Va sfatuiesc la modul serios sa evitati aroma cu pricina!
near the beer
-
- veteran
Am folosit Ultrabite fiola pentru somn si Top Secret spray pentru stiuca. Inca ma intreb ce-am avut in cap la a doua tentativa... Oricum le recomand cu tarie celor cu inclinatii sado-maso
Si n-am bagat de seama ca pestii s-ar lasa impresionati de banii investiti de pescarici in Chanel-urile astea!!!

Si n-am bagat de seama ca pestii s-ar lasa impresionati de banii investiti de pescarici in Chanel-urile astea!!!
PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE
salut ,si eu folosesc atractantul de la sensas pt salau,nu tot timpul dar il folosesc.intradevar are un miros f puternic,dar am avut si rezultate.
multi il contesta,dar eu zic ca e mai bine sa te intrebi de ce a tras, decit de ce nu a tras!
eram odata pe un canal de fuga la vobler,pusesera apa pe zero,nu mai minca nimic,treceau pe linga noi cleni de 3-4kg,si am dat cu atractant ,rezultatul?am luat un clean de 3,5 kg!bineinteles daca dai si cu atractant,nu trebuie sa te astepti chiar la minuni,dar stii cum se spune ,un sut in fund e un pas inainte!
am avut si twistere exude cu enzime parca,se vedea diferenta,bineinteles cind minca,caci cind nu vrea el poti sa-i dai si cu miere de albine si tot nu papa!
multi il contesta,dar eu zic ca e mai bine sa te intrebi de ce a tras, decit de ce nu a tras!