Atractant YUM???

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
christianpindichi
veteran
veteran

Atractant YUM???

Mesaj de christianpindichi » 08 Mai 2006, 08:24

In ultimele zile din 3 surse diferite am auzit de acest spray .Numai la superlativ.A mai folosit cineva?daca da astept pareri si experiente.

Aquaro Angler
veteran
veteran

Mesaj de Aquaro Angler » 08 Mai 2006, 17:46

Am vazut kit-uri de twistere YUM unse cu gel de atractant si date cu cristale de atractant. Se pare ca atractantul YUM sub forma de gel + cristale se mentine mai mult timp decat atractantul sub forma de spray.

georgelucius
senior
senior

Mesaj de georgelucius » 08 Mai 2006, 18:07

am folosit anul trecut atractant si nu am observat nimic notabil, nimic in ceea ce priveste frecventa trasaturilor.
Singura chestie e ca si acum pute trusa mea de naluci, a ce, te las sa ghicesti singur.
Nu voi mai folosi atractant niciodata, caci parerea mea e ca si a lui Daddy ca atractantul este "alta chestie" de scos bani din buzunarul pescarului.
de rapitor bineinteles ca la crap o fi cu totul alta chestie.

christianpindichi
veteran
veteran

Mesaj de christianpindichi » 08 Mai 2006, 18:12

@georgelucius

ai folosit atractant YUM?sau alt atractant?

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 08 Mai 2006, 23:51

Am folosit eu niste gruburi conservare intr-un sos de YUM (luate de la Aquamania).

Culoarea le avantaja (chartreuse), dar la fata locului, daca prindeai cu yum, prindeai si fara. Diferenta = 0.

Teoria e ca salaul ar tine mai mult in gura un jelibon mirosind a atractant (marind astfel sansele de a fi intepat), nu ca ar creste frecventa muscaturilor.

Yum ca Yum....dar daca va luati de la Senzas, ala chiar va muta nasul! Va sfatuiesc la modul serios sa evitati aroma cu pricina!
near the beer

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 09 Mai 2006, 06:08

Am folosit si eu atractant YUM si nu am observat sa am mai multe prezentari decat atunci cand nu foloseam dar nefolosindu-l un timp mai indelungat nu pot trage o concluzie corecta.

Jean Scurtu

liviu_v
senior
senior

Mesaj de liviu_v » 09 Mai 2006, 07:08

Anul trecut am folosit un spray de la Sensas. Rezultatele au fost aceleasi si cu si fara atractant, poate nu l-am folosit eu corect sau....nu stiu!

christianpindichi
veteran
veteran

Mesaj de christianpindichi » 09 Mai 2006, 12:06

costica_fishing scrie:Am folosit eu niste gruburi conservare intr-un sos de YUM (luate de la Aquamania).

Teoria e ca salaul ar tine mai mult in gura un jelibon mirosind a atractant (marind astfel sansele de a fi intepat), nu ca ar creste frecventa muscaturilor.

!
corect.

ss
senior
senior

Mesaj de ss » 09 Mai 2006, 12:36

Am folosit Ultrabite fiola pentru somn si Top Secret spray pentru stiuca. Inca ma intreb ce-am avut in cap la a doua tentativa... Oricum le recomand cu tarie celor cu inclinatii sado-maso :mrgreen:
Si n-am bagat de seama ca pestii s-ar lasa impresionati de banii investiti de pescarici in Chanel-urile astea!!!
PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE

grama v
veteran
veteran

Mesaj de grama v » 13 Mai 2006, 05:53

salut ,si eu folosesc atractantul de la sensas pt salau,nu tot timpul dar il folosesc.intradevar are un miros f puternic,dar am avut si rezultate.
multi il contesta,dar eu zic ca e mai bine sa te intrebi de ce a tras, decit de ce nu a tras! :wink: eram odata pe un canal de fuga la vobler,pusesera apa pe zero,nu mai minca nimic,treceau pe linga noi cleni de 3-4kg,si am dat cu atractant ,rezultatul?am luat un clean de 3,5 kg!bineinteles daca dai si cu atractant,nu trebuie sa te astepti chiar la minuni,dar stii cum se spune ,un sut in fund e un pas inainte! :lol: am avut si twistere exude cu enzime parca,se vedea diferenta,bineinteles cind minca,caci cind nu vrea el poti sa-i dai si cu miere de albine si tot nu papa!

Scrie răspuns