Ati mai intampinat probleme cu military-shop.ro?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- KiD Vicious
- utilizator constant
Salutare!
Am comandat o curea cu catarama "inoxidabila" ...dupa saptamani catarama a ruginit. Nu mi-am dorit schimbarea produsului pentru ca nu se merita sa platesc eu transportul. In schimb am scris un review negativ si doar o "steluta" din cinci. Dupa scurt timp am fost contactat pentru a trimite poze cu dovada...si le-am trimis.
Dupa o asteptare de cateva zile bune...revin cu un mail, si ii intreb de ce nu s-a postat review-ul. Rspunsul a venit sub forma :
"Buna ziua,
asteptam raspunsul producatorului.
Va tinem la curent."
In concluzie:
A trecut aproape o luna de cand am primit asigurarea ca "o sa fiu tinut la curent" si inca review-ul meu nu a fost postat si nici alte detalii nu am primit.
Ma deranjeaza ca nu pot impiedica alti consumatori sa cada in plasa, asa cum am patit eu, ma deranjeaza ca ei ascund adevarul deliberat (in perioada asta descrierea produsului nu a fost schimbata).
Cum comentati?
Ce ma sfatuiti?
Ce ii sfatuiti pe viitorii clienti?
Am comandat o curea cu catarama "inoxidabila" ...dupa saptamani catarama a ruginit. Nu mi-am dorit schimbarea produsului pentru ca nu se merita sa platesc eu transportul. In schimb am scris un review negativ si doar o "steluta" din cinci. Dupa scurt timp am fost contactat pentru a trimite poze cu dovada...si le-am trimis.
Dupa o asteptare de cateva zile bune...revin cu un mail, si ii intreb de ce nu s-a postat review-ul. Rspunsul a venit sub forma :
"Buna ziua,
asteptam raspunsul producatorului.
Va tinem la curent."
In concluzie:
A trecut aproape o luna de cand am primit asigurarea ca "o sa fiu tinut la curent" si inca review-ul meu nu a fost postat si nici alte detalii nu am primit.
Ma deranjeaza ca nu pot impiedica alti consumatori sa cada in plasa, asa cum am patit eu, ma deranjeaza ca ei ascund adevarul deliberat (in perioada asta descrierea produsului nu a fost schimbata).
Cum comentati?
Ce ma sfatuiti?
Ce ii sfatuiti pe viitorii clienti?
-
- veteran
Re: Ati mai intampinat probleme cu military-shop.ro?
La comertul on-line produsul poate fi returnat in 30 de zile si poti cere restituirea banilor. Daca nu vor, plangere la OPC. Mai ales daca ai dovada bonul sau facture plus starea actuala a produsului.
- KiD Vicious
- utilizator constant
În teorie sună bine.. Dar dacă transportul prin curier (ca nu accepta returnarea prin poștă) costa jumătate din prețul produsului comandat... Ce afacere am făcut?
Oricum scopul meu e sa avertizez eventualii clienți ca miroase a "plasa"... Nu doresc recuperarea banilor.
Oricum scopul meu e sa avertizez eventualii clienți ca miroase a "plasa"... Nu doresc recuperarea banilor.
zi si aici ce produs ai cumparat pentru a sti lumea sa se fereasca. de vina nu e magazinul pt. treaba asta, ci producatorul iar magazinul incearca sa iasa cat mai "curat" din toata situatia ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
Cum a zis si spiridusul, returnare si in caz exterm opc.
Vezi cu replica, "asteptam opinia producatorului" sa nu iesi din termen.
Se rezolva in mod sigur!!!
Vezi cu replica, "asteptam opinia producatorului" sa nu iesi din termen.
Se rezolva in mod sigur!!!
Am uitat sa spun.
Daca nu ai dovezi scrise, email, scrisori, confirmari etc. treaba este cam moarta.
Insa, daca ai dovada unui virament, extras de cont, confirmare de comanda, etc. nu ai nici un motiv sa-ti faci probleme.
Daca nu ai dovezi scrise, email, scrisori, confirmari etc. treaba este cam moarta.
Insa, daca ai dovada unui virament, extras de cont, confirmare de comanda, etc. nu ai nici un motiv sa-ti faci probleme.
-
- veteran
Responsabilitatea este a vanzatorului, tu de la el ai cumparat. El se descurca mai departe cu producatorul. Tu ai avut relatie comerciala cu vanzatorul, asa ca producatorul nu are vreo treaba cu tine, ci maxim cu comerciantul care ii vinde produsele. Asa ca singura varianta este returnarea produsului si daca nu iti primesti banii plangere la OPC. Factura si copie dupa OPul facut de tine ajung ca dovada.
Altceva nu prea ai ce face. Poti posta aici, dar nu stiu daca este eficient. Nu stiu cati clienti de-ai lor posteaza sau viziteaza si acest site.
Altceva nu prea ai ce face. Poti posta aici, dar nu stiu daca este eficient. Nu stiu cati clienti de-ai lor posteaza sau viziteaza si acest site.
- KiD Vicious
- utilizator constant
Asta ar fi produsul (CUREA SAFETY BUCKLE NEGRA):anem scrie:zi si aici ce produs ai cumparat pentru a sti lumea sa se fereasca. de vina nu e magazinul pt. treaba asta, ci producatorul iar magazinul incearca sa iasa cat mai "curat" din toata situatia ...
http://www.military-shop.ro/Militar/Imb ... ckle-Negra
Partial sunt de acord cu tine...adica: Nu aveau cum sa verifice fiecare produs daca corespunde descrierii, pe care, cel mai probabil, o preiau de la producator...
DAR: in momentul in care s-a facut o plangere...nu are fii normal sa modifice descrierea produsului si sa-si asume raspunderea prin postarea rating-ului negativ pe care l-am scris ? (se poate observa ca nu are nici un review produsul respectiv).
Daca tot au functie de "client product review"...nu vi se pare marsav sa nu poti posta un review negativ, in conditiile in care am trimis poze cu produsul, si nu ma poate contrazice nimeni ca nu am dreptate.(Mailuri/Numar comanda/etc.)
Intentia mea nu e sa recuperez banii respectivi, ci doar sunt curios ce parere au alti useri/clienti despre intamplarea asta, si daca au avut experiente asemanatoare.
E normal sa fiu revoltat, sau ar trebui sa ma complac in ideea ca nu-s primul ..nici ultimul care pateste asa ceva...?
e normal sa fi revoltat pt. ca indiferent de suma platita, tu ai cumparat un anumit obiect care trebuia sa indeplineasca anumite calitati expuse pe site.
si da, urata treaba cu nepublicatul review-ului pe site ... probabil ca au un stoc destul de mare de centuri si nu vor sa riste sa ramana cu ele pe stoc ... asta se numeste fazad e doi bani pt. ca vor sa isi tapeasca clientii
si da, urata treaba cu nepublicatul review-ului pe site ... probabil ca au un stoc destul de mare de centuri si nu vor sa riste sa ramana cu ele pe stoc ... asta se numeste fazad e doi bani pt. ca vor sa isi tapeasca clientii

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...