discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
MARIUS POPA
- veteran

balzer gold(22gr.), popper maver skirt de culoare albastra pe dorsala si nuanta spre alba pe burta(de 7 cm).acum miam luat si-s curios daca dau rezultate, daca nu, ramine de vazut la fata locului daca dintoasele sunt tentate.
fir intins!

-
RaresDumitru
- utilizator constant

Nu cunosc modelul de popper pe care l-ai luat tu dar pot sa-ti spun ca la popper se arunca stiuca mai ales daca vineaza undeva la suprafata sau daca este in zona si infometata. Am avut o experienta acum 2 saptamini la Sacalaia, cind eram 3 insi in barca si unul dintre noi a luat 6 stiuci la un Slider sinking de la Salmo, iar ceilalti 2, respectiv eu si a 3-a persoana am prins in 2 oameni o stiuca, respectiv eu nu am prins nimic...si ma plua ca naiba. Si crede-ma ca am incercat tot ce se putea incerca. Dar acum o luna, pe acelasi lac am avut citeva atacuri la popper. Cred ca daca e soare si apa calda, se poate sa sara si la popper, desi nu cred ca o sa ai aceleasi rezultate. Dar intr-adevar e foarte spectaculos daca ataca un vobler de suprafata.
multi, mari si desi
-
MARIUS POPA
- veteran

cam care ar fi dimensiunea potrivita pentru popper?banuiesc ca e fascinant cind ataca la suprafata namila si infasca naluca.sper sa am rezultate satisfacatoare, am auzit vorbinduse de culoarea albastru la stiuca ,folosita pe voblere ziua in timpul amiezii cu soare , om vedea!
numa bine!
-
cipic
- veteran

Cele mai frumoase atacuri sunt la popper si la slider,dar la popper sunt de-a dreptul fenomenale,eu unul nu credeam ca stiuca poate sa sara o jumatate de metru in sus cu popper-ul in gura,am trait s-o vad si pe asta,bine doar un singur atac am avut de genul asta pana acum

-
laeniko
- utilizator constant

-
cipic scrie:Cele mai frumoase atacuri sunt la popper si la slider,dar la popper sunt de-a dreptul fenomenale,eu unul nu credeam ca stiuca poate sa sara o jumatate de metru in sus cu popper-ul in gura,am trait s-o vad si pe asta,bine doar un singur atac am avut de genul asta pana acum

sal mie mia scapat o dintoasa di ancora popperului la 15 cm de mine pana sa o prind sa dus cu viteza luminii

-
MARIUS POPA
- veteran

sa inteleg ca atunci cind are chef ,pentru stiuca poperul este un fel delicatesa si incearca sa guste si ultima bucatica, de aceea face spectacolul aerian!
doar daca se hraneste la suprafata e bun poperul, nu cred asta, deoarece simturile stiuci sunt destul de bune la vibratii si mai als la miscari haotice si rapide, ce ziceti?

-
shootgun
- veteran

-
Duminica pe o balta plina de vegetatie dar adanca, unui prieten de al meu i-au intrat cateva la un Rapala Skitter Pop 5cm/7gr. S....intr-adevar este foarte spectaculos. Eu am luat la Salmo Perch floating, la o palma de suprafata si credeti-ma ca e o placere sa vezi stiuca cum se repede in wobler...daramite la popper...[/img]