pt ce iti trebuie tie, garantez ca o Baracuda de 2.4 este perfecta daca nu chiar ultraarhisuficient
si ca sa argumentez,iti spun patania prietenului meu,cel cu barca de 2.4 care alaltaieri (sambata) in timp ce pescuiam amandoi pe raul Olt,fiecare in barca lui, alege total neinspirat sa se ancoreze lateral, exact sub hidro in plin curent.
bineteles ca ancora se propteste la un moment dat in ceva,barca are un balans,valul format si curentul inclina barca intratat incat o umplu cu apa 1/2 in fractiune de secunda
prietenul meu are prezenta de spirit si trage puternic de ancora,barca se elibereaza din stransoarea ancorei si puterea curentului, revine imediat si se stabilizeaza plutind impecabil cu apa in ea pana la jumatate, un motor termic de 6cp pe ea, o geanta cu naluci,scule si bineteles fericitul propietar ud pana la outze
in imagine ai barca baracuda de 2.7m versus 2.4m.
keiler, care este mai patratoasa??
cat priveste glisajul unei barci de 3m cu motor de 6cp cu doi oameni in ea si bagajele de pescuit...........ma indoiesc teribil.
am incercat sa glisez barca mea care are 2.7m cu motor suzuki de 6cp cu mine si prietenul meu in ea si bagajele aferente unor spineri
deci, 120kg+70kg+~30kg > ~220kg + 25kg motorul = ~250kg / barca + 48kg barca > canci glisaj in vecii vecilor
cred ca nici un motor de 8cp nu ar fi facut altceva poate doar un 10cp.
am incercat sa glisez aceeasi barca doar eu in ea si tot nu a intrat in glisaj,insa barca de 2.4 intra imediat in glisare
dar discutia asta este cu totul altceva fata de ce se doreste in acest topic asa ca inchei spunand inca odata ca
nu se merita aruncati atatia bani pt ce doresti tu DM