Argintare oscilante
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Argintare oscilante
Vreau sa-mi argintez mai multe oscilante.
Stie cineva vreun atelier bun prin Bucuresti?
Eventual si pretul per bucata...
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!
-
- veteran
Re:
Nimeni nu are idee de vreun atelier in Bucuresti?
OK, sa incercam altceva...
In Brasov stie cineva?
In Brasov stie cineva?
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!
Re:
de ce nu încerci sa lipeşti folie de aluminiu pe ele si apoi sa le lacuiestihoria flucus scrie:Nimeni nu are idee de vreun atelier in Bucuresti?
In Brasov stie cineva?
Argintare...
Cred ca ar merge prin electroliza, sau cel putin ai putea sa incerci. Ai nevoie de lingura (bineinteles), o moneda de argint sau alt obiect din Ag, si o baie de electroliza, respectiv ai putea incerca cu o solutie salina, apoi le conectezi la o baterie. DAr cred ca ai putea afla cel mai bine pe maistrul google ceva sfaturi, mai competente ca ale mele...
Re: Argintare oscilante
ce inseamna "atelier bun" ?horia flucus scrie:Vreau sa-mi argintez mai multe oscilante.
Re: Argintare...
ca sa faci electroliza ai nevoie de azotat de argint, sau de acid azotic sa îl faci tu din monezi,dar nu te sfătuiesc eu mam ars,sper sa nu deranjez dar aicea se forum găseşti un domn miky el sigur te poate ajuta, sau vorbeşte cu cati.cata_asp scrie:Cred ca ar merge prin electroliza, sau cel putin ai putea sa incerci. Ai nevoie de lingura (bineinteles), o moneda de argint sau alt obiect din Ag, si o baie de electroliza, respectiv ai putea incerca cu o solutie salina, apoi le conectezi la o baterie. DAr cred ca ai putea afla cel mai bine pe maistrul google ceva sfaturi, mai competente ca ale mele...
-
- veteran
Re: Argintare oscilante
Un atelier bun arginteaza linguri care sa-si pastreze culoarea si dupa doua saptamani de delta.rine scrie:ce inseamna "atelier bun" ?horia flucus scrie:Vreau sa-mi argintez mai multe oscilante.