multumim pentru aprecieri
depinde de pescarii de rapitori ca acest site sa se dezvolte si sa cuprinda cat mai multe informatii
Aquamania
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
acqua
cum vii dinspre piata victoriei, treci de stadionul dinamo, dupa intersectia stefan cel mare cu barbu vacarescu faci stanga pe straduta care se cheama dinu vintila. la nr 5, parca.
nu am ultimul nr din avp langa mine ca sa-ti spun exact, dar nu e greu sa-l gasesti.
nu am ultimul nr din avp langa mine ca sa-ti spun exact, dar nu e greu sa-l gasesti.
Re: magazin
Va invidiez,stati bine cu magazinele.In Timisoara,cam slabut,doar scule europene.eugen scrie:nu s-a deschis nici saptamana asta. te lasa insa sa intri si sa vezi ce e pe acolo. pe scurt: multe lansete cabelas, o lamiglas UL, multe plastice inca fara preturi, fireline, power pro, toale, scule samd. lucruri bune. luni e deschiderea si primesc si marfa. s-ar parea ca stocul pentru deschidere a fost cumparat inainte de a se deschide magazinul, inclusiv ce aveau st croix si loomis-uri. oricum, am senzatia ca va fi unul dintre cele mai tari magazine din bucuresti.
Toate cele bune!
Vorba lui danr:macar puteti pune mana,sa simtiti niste scule profi.Apoi comanzi de pe net.Tot e ceva.caaron scrie:in leg cu aquamania ..complicat..caci degeaba aduc scule de calitate daca vor practica preturi in stilu celor de la gipo. oricum mergem ..punem mana..ne place..si cam atat. caci de cumparat mai bine dai comanda la surse si e mai sanatos
Toate cele bune!