Ancore
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- ancore -
nu folosesc ancore propriu-zise ci pietroaie (sau greutati din plumb turnate in forme) de diverse greutati in functie de adancimea apei, curent (tare, mediu, aproape inexistent) sau doar un lant lung pe lacurile si japsele din Delta
- carlige triple - 50% Mustad si restul
Gamakatsu la lingurile oscilante si 95% Mustad (restul Gamakatsu) la voblere atunci cand inlocuiesc triplele originale rupte sau ruginite sau pierdute (da, am patit si d-astea)

- carlige triple - 50% Mustad si restul

Fiind destul de conservator, am folosit mult timp carligele triple Mustad, poate pt ca erau primele "straine" pe care le-am folosit dupa 1989. Pana cand m-am lasat convins de un prieten sa incerc Gamakatsu. Trebuie sa recunosc ca de atunci nu am mai vazut nimic atat de bun. Inteapa incredibil de bine si nu se tocesc nici dupa agatari repetate (ma refer la cele originale, nu la stifturile de 10.ooo, cum am mai vazut). Recunosc, nu am incercat inca produsele Owner, dar nu am avut pana acum nici o plangere cu marca sus-pomenita.
Teodor Buliga
- Daniel Costache
- junior
Imi cer scuze pentru exprimarea gresita. Ma refeream la carlige triple, nu la ancore pentru barca.
Si eu am folosit Gamakatsu pe cat posibil, dar din pacate in Cluj nu se aduc la nici un magazin. Chiar daca la Bucuresti la Gipo sunt mai mereu, la Cluj la Gipo nu sunt nici o data. Cica n-ar avea vanzare! Cum sa n-aiba, la densitatea de pescari de spinning care e aici!?
Si eu am folosit Gamakatsu pe cat posibil, dar din pacate in Cluj nu se aduc la nici un magazin. Chiar daca la Bucuresti la Gipo sunt mai mereu, la Cluj la Gipo nu sunt nici o data. Cica n-ar avea vanzare! Cum sa n-aiba, la densitatea de pescari de spinning care e aici!?
- costica_fishing
- veteran
- Wavedancer
- veteran