Ancore Owner UL pt clean
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Ancore Owner UL pt clean
Ceva pareri despre aceste ancore?Le foloseste cineva?Scade rata rateurilor daca folosesc voblere echipate cu aceste ancore?
-
- senior
Ancore
Sunt niste ancore fff bune. Eu am pus la cateva voblere si ma gandesc sa le schimb la toate. Sunt f.ascutite, inteapa extraordinar, dar am avut surpriza sa observ un brat al uneia putin dezdoit, din cauza agataturilor. oricum, pt cleni sunt extraordinar de bune...
-
- veteran
Re: Ancore Owner UL pt clean
Scade cu siguranta ....dar din pacate ancorele Owner sunt mult mai subtiri decit cele Gamakatsu si nu de putine ori se intimpla ca sa taie pielita din gura cleanului, mai ales cind acesta nu ataca hotarit si nu se infige in gura carnoasa a pestelui ....draqdevil scrie:Ceva pareri despre aceste ancore?Le foloseste cineva?Scade rata rateurilor daca folosesc voblere echipate cu aceste ancore?
In rest e o optiune buna de-a arma voblerele cu ancore Owner desi eu prefer Gamkatsu pe primul loc iar Ownerul pe al 2-lea.
Spor.

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
- veteran
din pacate nu se pea gasesc mai mici de 12 ...rareori de 14 care merg la voblere de 2,5 cm foarte bine ....draqdevil scrie:ideea e ca eu gamakatsu nu am gasit mai mici de 12.....alea cred ca is maaari pt microvoblere:)
la voblere mai mici s-ar putea sa le dezechilibreze...
din fericire voblere de 2 cm sau mai mici le folosesc destul de rar ....sau doar in anumite conditii..

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
- daspinningmaster
- utilizator constant
Exista Gamakatsu trout treble hooks cu marimi de 14, 16, 18.vali stratonov scrie:din pacate nu se pea gasesc mai mici de 12 ...rareori de 14 care merg la voblere de 2,5 cm foarte bine ....draqdevil scrie:ideea e ca eu gamakatsu nu am gasit mai mici de 12.....alea cred ca is maaari pt microvoblere:)
la voblere mai mici s-ar putea sa le dezechilibreze...
din fericire voblere de 2 cm sau mai mici le folosesc destul de rar ....sau doar in anumite conditii..
Fire zmucite!