Ancore Owner UL pt clean

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
draqdevil
veteran
veteran

Ancore Owner UL pt clean

Mesaj de draqdevil » 22 Iul 2011, 14:00

Ceva pareri despre aceste ancore?Le foloseste cineva?Scade rata rateurilor daca folosesc voblere echipate cu aceste ancore?

marcel gheorghita
senior
senior

Ancore

Mesaj de marcel gheorghita » 22 Iul 2011, 14:09

Sunt niste ancore fff bune. Eu am pus la cateva voblere si ma gandesc sa le schimb la toate. Sunt f.ascutite, inteapa extraordinar, dar am avut surpriza sa observ un brat al uneia putin dezdoit, din cauza agataturilor. oricum, pt cleni sunt extraordinar de bune...

vali stratonov
veteran
veteran

Re: Ancore Owner UL pt clean

Mesaj de vali stratonov » 22 Iul 2011, 14:22

draqdevil scrie:Ceva pareri despre aceste ancore?Le foloseste cineva?Scade rata rateurilor daca folosesc voblere echipate cu aceste ancore?
Scade cu siguranta ....dar din pacate ancorele Owner sunt mult mai subtiri decit cele Gamakatsu si nu de putine ori se intimpla ca sa taie pielita din gura cleanului, mai ales cind acesta nu ataca hotarit si nu se infige in gura carnoasa a pestelui ....

In rest e o optiune buna de-a arma voblerele cu ancore Owner desi eu prefer Gamkatsu pe primul loc iar Ownerul pe al 2-lea.

Spor. :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

stradic
veteran
veteran

ancore

Mesaj de stradic » 22 Iul 2011, 14:37

Cum zice si Vali, Gamakatsu....sunt foarte bune.... si daca vin numai si miros voblerele clenii se agata.... :lol: :D
rapala the best vobler in the world

draqdevil
veteran
veteran

Mesaj de draqdevil » 22 Iul 2011, 15:07

ideea e ca eu gamakatsu nu am gasit mai mici de 12.....alea cred ca is maaari pt microvoblere:)

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 22 Iul 2011, 15:17

draqdevil scrie:ideea e ca eu gamakatsu nu am gasit mai mici de 12.....alea cred ca is maaari pt microvoblere:)
din pacate nu se pea gasesc mai mici de 12 ...rareori de 14 care merg la voblere de 2,5 cm foarte bine ....

la voblere mai mici s-ar putea sa le dezechilibreze...
din fericire voblere de 2 cm sau mai mici le folosesc destul de rar ....sau doar in anumite conditii.. :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

pilula
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pilula » 25 Iul 2011, 20:46

si eu folosesc ancore owner si is f multumit de ele...se intimpla sa mai ai si rateuri cand nu papa el cum trebuie...insa rateurile intervin cam cu orice tip de ancora...cred.ownerul ii intra prin cap:)))
Pilly

buntaro
senior
senior

Mesaj de buntaro » 26 Iul 2011, 03:01

am gasit la un moment dat owner groase aveau cod ST 36 daca nu ma insel si hartia din ambalaj era un bleu cele subtiri is ok din pct meu de vedere fiindca daca fortezi se dezdoaie si scapi din agataturi.

daspinningmaster
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de daspinningmaster » 26 Iul 2011, 07:53

vali stratonov scrie:
draqdevil scrie:ideea e ca eu gamakatsu nu am gasit mai mici de 12.....alea cred ca is maaari pt microvoblere:)
din pacate nu se pea gasesc mai mici de 12 ...rareori de 14 care merg la voblere de 2,5 cm foarte bine ....

la voblere mai mici s-ar putea sa le dezechilibreze...
din fericire voblere de 2 cm sau mai mici le folosesc destul de rar ....sau doar in anumite conditii.. :wink:
Exista Gamakatsu trout treble hooks cu marimi de 14, 16, 18.
Fire zmucite!

Scrie răspuns