Ancore oscilante
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- crapmaniacul
- veteran
Ancore oscilante
In ultima vreme am senzatia ca ancorele Gamakatsu (1/0 si 2/0) cu care am armate mare parte din lingurile oscilante ptr stiuca nu mai sunt ceea ce erau odata ... Nu mi-e clar daca e o senzatie sau o realitate, dar varful nu mai tine atat de bine, isi pierde agerimea dupa 2-3 partide ...
Ce alte ancore de calitate folositi la oscilante la stiuci si n-ati avut probleme ?
Ce alte ancore de calitate folositi la oscilante la stiuci si n-ati avut probleme ?
Re: Ancore oscilante
VMC Carnassiers Vanadium 8540
VMC Round Hi Carbon 9649
VMC Round Hi Carbon 9649
- crapmaniacul
- veteran
VMC-uri n-am încercat, sincer nu mi s-au părut de o calitate deosebită, ce modele am vazut eu pana acum...
Mai degrabă ceva japonez as testa, altceva decât Gamakatsu. Japo sunt vestiti ptr oțelurile pe care le produc.
Mai aștept sugestii.
Mai degrabă ceva japonez as testa, altceva decât Gamakatsu. Japo sunt vestiti ptr oțelurile pe care le produc.
Mai aștept sugestii.
"Japo sunt vestiti ptr oțelurile pe care le produc." Puneti complet gresit problema... dar e problema dvs...
Eu nu am sugerat nimic, doar am dat 2 exemple de ancore dintre cele pe care le folosesc eu. Si - in afara de mine - cred ca stiti ca VMC mai folosesc si cei de la Rapala (niste "fraieri").
Din pacate in Romania VMC sunt aduse si "promovate" doar de Normark Romania... foarte tari in vanzari din cauza "marketingului periculos..."
Eu nu am sugerat nimic, doar am dat 2 exemple de ancore dintre cele pe care le folosesc eu. Si - in afara de mine - cred ca stiti ca VMC mai folosesc si cei de la Rapala (niste "fraieri").
Din pacate in Romania VMC sunt aduse si "promovate" doar de Normark Romania... foarte tari in vanzari din cauza "marketingului periculos..."

- crapmaniacul
- veteran
Cu tot respectul dar de când VMC a ajuns un reper de calitate si noi nu am aflat ? Am vazut modele de ancore VMC si toate de o calitate medie ... Nu intru in polemică, nu ma interesează ce voblere echipează dar stiu ca sunt cam slăbuțe. Pescarii mai pretentiosi le considera "praf", sa nu ne ferim de cuvinte.
Gamakatsu sunt mult peste VMC, nu încape discuție. Voblerele japoneze consacrate oare cu ce ancore sunt echipate, ca VMC-uri nu sunt sigur ?
Gamakatsu sunt mult peste VMC, nu încape discuție. Voblerele japoneze consacrate oare cu ce ancore sunt echipate, ca VMC-uri nu sunt sigur ?
Bine mah, gataaaaaa... opreste-te!
Deja a inteles toata lumea ca nu intri in polemici... iti place sa ai ultimul cuvant...
Mai urmeaza sa-ti raspunzi singur in acest topic... ca sa arati cat de destept si ce "pescar pretentios" esti...
Marches
Deja a inteles toata lumea ca nu intri in polemici... iti place sa ai ultimul cuvant...
Mai urmeaza sa-ti raspunzi singur in acest topic... ca sa arati cat de destept si ce "pescar pretentios" esti...
Marches

nu esti singurul,eu de un an folosesc pe voblere,oscilante sau rotative ,inclusiv pe pilkere numai VMC Barbarian nr 4 si nr.2..sunt cele mai bune cu siguranta pt mine..pur si simplu coase gura pestelui,au acele colturi in exterior...o minunatie de triple..restul sunt babauri si povesti..foloseste cu incredere !
- crapmaniacul
- veteran
C&r esti mult prea destoinic ptr forumul asta asa ca nu mai insist. Cu siguranță ai fumat câteva podiumuri pe la niste concursuri si acum mai rămâne sa ne povestesti ce lansete belea face Okuma, ce mulinete top găsești la decathlon si cât de subtire, mătăsos si rezistent este ryujin momoi ...
Altceva decât VMC mai avem prin truse ?
Altceva decât VMC mai avem prin truse ?
...maniacule, cu toata dragostea: recunoaste ca l-ai pandit mult la colt pe c.ene si aproape pierdusei orice speranta ca sa-i iei locul de "gica contra"...
Daca nu aveai neuronii atat de rari, adica un neuron in c u r si un neuron in picior, ai fi inteles ce am scris si referitor la ancore si referitor la tine...
Pentru firele, mulinetele etc... pe care le folosesc eu, un "pescar pretentios" ca tine asteapta o data pe an reducerile de Black Friday...
In rest, cum ziceam: foloseste-ti neuronii aia doi si du-te... si umfla-ti mingea
Daca nu aveai neuronii atat de rari, adica un neuron in c u r si un neuron in picior, ai fi inteles ce am scris si referitor la ancore si referitor la tine...
Pentru firele, mulinetele etc... pe care le folosesc eu, un "pescar pretentios" ca tine asteapta o data pe an reducerile de Black Friday...
In rest, cum ziceam: foloseste-ti neuronii aia doi si du-te... si umfla-ti mingea

Si Owner-ele isi fac foarte bine treaba. Astea:
http://www.totalfishing.ro/ancora-owner ... 49258.html
Preferatele mele pe linguri sunt tot Gamakatsu. Cele de mai jos sunt extrem de ascutite ... si foarte prinzatoare
https://www.ichibantackle.com/products/ ... -OUT-BARB/
http://www.totalfishing.ro/ancora-owner ... 49258.html
Preferatele mele pe linguri sunt tot Gamakatsu. Cele de mai jos sunt extrem de ascutite ... si foarte prinzatoare

https://www.ichibantackle.com/products/ ... -OUT-BARB/