Ma bate gandul sa-mi iau un St Croix Mojo Bass Spinning M (am zis asta la bulan ca nu ma pricep la lansete de spinning
amator caut lanseta pentru spinning
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
amator caut lanseta pentru spinning
Caut o lanseta pentru linguri oscilante/ rotative / voblere. Nu ma intereseaza plasticele moi... pescuiesc foarte rar cu asa ceva. Am nevoie de un M sau ML sa inlocuiesc un MH Shimano Hyperloop. Pescuiesc din barca in special stiuca in delta.
Ma bate gandul sa-mi iau un St Croix Mojo Bass Spinning M (am zis asta la bulan ca nu ma pricep la lansete de spinning
imi place numa cum arata asta) dar astept niste sfaturi bune de la cineva care se pricepe.
-
adrian frunza
- veteran

iti pot recomanda o lanseta pezon et michel, o lanseta moale dar senzitiva in acelasi timp, am pescuit o buna parte cu ea la reactive, o lanseta clasica, unii ar spune de colectie, lungime 1.8m, ideala de barca, 5-18 grame, o poti vedea sa-ti faci o parere
http://img94.imageshack.us/g/p1060534l.jpg/
http://img94.imageshack.us/g/p1060534l.jpg/
NU POTI ALEGE SA IMBATRANESTI SAU NU;
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI
- rookie4ever
- utilizator constant

Salutare!
Ma bag si eu ca vad ca se recomanda numai vechituri
Intre o germina si un pezon... parca mai repede as merge pe mana "frantujilor"... parca tot romanul da cu germina
Michel et Pezon... cum sa va spun... mai rar ,mai valoroase si unde mai pui ca betele astea sunt de pe vremea cand francezii erau in topul producatorilor de echipament de pescuit... si erau pe buna dreptate.
@adrian25
Sa nu spui ca e al tau batul ala?!
Numai bine!
Ma bag si eu ca vad ca se recomanda numai vechituri
Intre o germina si un pezon... parca mai repede as merge pe mana "frantujilor"... parca tot romanul da cu germina
@adrian25
Sa nu spui ca e al tau batul ala?!
Numai bine!
-
ANDREI RIGA
- veteran

Berkley Lihtning, Cormoran BlackBull, Ron Thompson Steelhead, Energo Team Spin Blade, Maver Esox sau Jaxon Perseus de 2,10 m. ar fi cateva dintre lansetele care corespund cerintelor tale. Sunt lansete destul de ieftine, sub 200 RON. Ar mai fi cateva lansete de la TRABUCCO.
Ideal ar fi sa le tii in mana ca sa poti sa iti faci o idee obiectiva despre care ti s-ar potrivi mai bine. Succes in alegere!
Ideal ar fi sa le tii in mana ca sa poti sa iti faci o idee obiectiva despre care ti s-ar potrivi mai bine. Succes in alegere!
-
Cracus
- utilizator constant

seeker 653
seeker 653 sau 654
- rookie4ever
- utilizator constant