Astept raspunsurile voastre. Multumesc!
-> AM NEVOVIE DE AJUTORUL VOSTRU
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
-> AM NEVOVIE DE AJUTORUL VOSTRU
Salutare prieteni pescari. Sunt un novice in pescuitul salaului. Am si eu o intrebare:
Cum se ataseaza acele JIGURI de fir? Cum se leaga? Care e procedura?
-
Fario_nebunu
- veteran

http://lespecheursduvar.free.fr/Page-les-noeuds.htm#03
Alege Le noeud de clinche, e bun si la jiguri dar si la lingurite rotative mici, care nu rasucesc prea rau firul.
Alege Le noeud de clinche, e bun si la jiguri dar si la lingurite rotative mici, care nu rasucesc prea rau firul.
sunt 2 variante mari
a) folosesti o agrafa de care legi firul,asta daca vrei sa schimbi mai usor si mai repede jigu(nu e recomandabil daca pierzi multe jiguri pe partida pentru ca o sa creasca costul)
b)legi firect firul de jig.pentru asta poti folosi orice nod vrei.eu folosesc fie uni knot(dai un search pe google si o sa gasesti totul despre el cu tot cum se face) fie folosesc rapala knot dar ala e pt voblere.
spor la exersat!
PS fiind incepator asta e cea mai mare problema a ta,cum sa legi jigul de fir?
a) folosesti o agrafa de care legi firul,asta daca vrei sa schimbi mai usor si mai repede jigu(nu e recomandabil daca pierzi multe jiguri pe partida pentru ca o sa creasca costul)
b)legi firect firul de jig.pentru asta poti folosi orice nod vrei.eu folosesc fie uni knot(dai un search pe google si o sa gasesti totul despre el cu tot cum se face) fie folosesc rapala knot dar ala e pt voblere.
spor la exersat!
PS fiind incepator asta e cea mai mare problema a ta,cum sa legi jigul de fir?
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!
Mi se pare foarte important cum legi firul de jig.Daca o faci cu un nod ineficient iti pocneste firul la prima agatatura sau primul peste.Asta era si la mine cea mai mare problema la inceput,cum sa leg nalucile si cum sa leg carligele.E normal sa-ti faci probleme in legatura cu nodurile(mai ales daca nu le cunosti).