a. Si in drum sa intre pe la Budapesta pe la magazin? Altfel nu cred ca poti intra in posesia ei mai comod si mai ieftin. Cam 4 - 4,5 mil face la unguri.[/quote]
As avea pe cineva care tot face italia; chestia nasoala: si el si eu stim maghiara de facem febra musculara incercind sa cerem o rovigneta ceva, asa ca nu stiu cum as putea nimeri magazinul(sincer sa fiu de pe sait am privit poza si am cetit pretul: in rest ...)oricum multumesc pentru ajutor.Apropo e modelul potrivit pentru oarece Slider-uri?
Alegere mulinete baitcasting
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Salut!
Daca tot discutam despre multiplicatoare...care sunt parametrii ce trebuie sa-i indeplineasca un multiplicator pentru a putea fii folosit pt. jerking cu naluci, sa zicem de la 25-100g. Exista si lowprofile care pot face treaba asta sau numai cu un roundprofile treaba ar merge? Din ce scrie pe forum, clar roundprofile sunt mai puternice, dar si in cazul acestora exista marimi diferite...Dupa ce ma ghidez...Cand folosesc sa zic asa, Abu Ambasador C4 si cand folosesc Abu C5?
Daca tot discutam despre multiplicatoare...care sunt parametrii ce trebuie sa-i indeplineasca un multiplicator pentru a putea fii folosit pt. jerking cu naluci, sa zicem de la 25-100g. Exista si lowprofile care pot face treaba asta sau numai cu un roundprofile treaba ar merge? Din ce scrie pe forum, clar roundprofile sunt mai puternice, dar si in cazul acestora exista marimi diferite...Dupa ce ma ghidez...Cand folosesc sa zic asa, Abu Ambasador C4 si cand folosesc Abu C5?
As zice ca mulinetele baicasting low profile,care inmagazineaza 120 yarzi de fir de 14 pounds (ma refer la marimea cea mai des intilnita prin cataloage)ar fi cel putin echivalentul unei mulinete marimea 4000 de spinning.Ma refer la puterea mecanismelor,forta de frinare etc.Dintre low profile Shimano a supradimensionat putin Curado 301 DHSV si a pus tambur adinc.http://www.youtube.com/watch?v=juHNNVJbPWA ..S-ar putea sa fie suficienta.
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
CC59. Asta este. Scoate o poza de pe net, scrie sub ea numele mulinetei, scrie "MEGVESEM", adica "O CUMPAR" si scoate-o la imprimanta
Ungurul o sa inteleaga. Stai lejer, umbla multi sarbi pe la magazinele unguresti, deci nu esti singurul care trebuie sa te intelegi cu vanzatorul.
Cat despre scula de la Shimano, nu o cunosc, nu am pus mana pe ea niciodata. Am un Abu Garcia 5600 Ambassador, ce am cumparat-o la recomandarea unui prieten si se descurca de minune. Armata cu PowerPro de 50 lbs, merge super-ok cu Sliderele mari [si grele], chiar si cu Salmo Warrior, Fatso, acelea de 68-74-...-etc-...94-112 grame. Ideea este sa ai textil gros, ca rezolvi mult mai usor macrame-urile, decat cu un textil subtire. Apropo. Vezi ca tot la unguri pe www.energofish.hu gasesti lansete Penn pt. jerk cu 50% reducere!! Deci, nu mai sta pe ganduri.

Cat despre scula de la Shimano, nu o cunosc, nu am pus mana pe ea niciodata. Am un Abu Garcia 5600 Ambassador, ce am cumparat-o la recomandarea unui prieten si se descurca de minune. Armata cu PowerPro de 50 lbs, merge super-ok cu Sliderele mari [si grele], chiar si cu Salmo Warrior, Fatso, acelea de 68-74-...-etc-...94-112 grame. Ideea este sa ai textil gros, ca rezolvi mult mai usor macrame-urile, decat cu un textil subtire. Apropo. Vezi ca tot la unguri pe www.energofish.hu gasesti lansete Penn pt. jerk cu 50% reducere!! Deci, nu mai sta pe ganduri.
http://www.youtube.com/watch?v=juHNNVJbPWA Scuze,Asta vroiam sa-l pun
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.