in rest mulineta este super ok. si in plus nu mai vreau shimano sau daiwa. este imposibil sa nu existe ceva la fel de bun
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
christianpindichi scrie:nu, nu ca nu am fost multumit, insa stradicul are 6 :1 raport de recuperare. in mintea meae prea mare, acum sincer nu stiu real daca asa e sau nu.
in rest mulineta este super ok. si in plus nu mai vreau shimano sau daiwa. este imposibil sa nu existe ceva la fel de bun
pikeman scrie:christianpindichi scrie:nu, nu ca nu am fost multumit, insa stradicul are 6 :1 raport de recuperare. in mintea meae prea mare, acum sincer nu stiu real daca asa e sau nu.
in rest mulineta este super ok. si in plus nu mai vreau shimano sau daiwa. este imposibil sa nu existe ceva la fel de bunincearca si vorbim in 2-3 ani , pentru cateva partide intotdeauna exista ceva mai bun, inclusiv Patriarhu care la prima atingere m-a lamurit cum vor hurui rulmentii aia in juma de an sau cand va ploua pe mulineta
deja le simt p'astea
christianpindichi scrie:nu, nu ca nu am fost multumit, insa stradicul are 6 :1 raport de recuperare. in mintea meae prea mare, acum sincer nu stiu real daca asa e sau nu.
jim hill si dam quick fd sunt cam la fel doar ca jh avea wormshaftcatalin66 scrie:Prin 2007-2008 erau la moda Jim Hill -urile http://www.haldorado.hu/articles.php?ar ... 78&lang=en , cei care le-au folosit atunci , ce pot spune despre ele , au fost intradevar asa bune sau a fost ceva gen Pflueger ?
de un 2000 fd trag de un an deja si n-am ce vina sa-i bag (mulineta a vazut si ploi si bai in ape tulburi si temperaturi cu - si cu +++).christianpindichi scrie:Imi caut o mulineta, pana in 300$ si nu mai jos de 200$(asta ca un criteriu calitativ, desi nu e mereu cel mai relevant), de marime 2000, 2500, 3000,, pe care o voi folosi mult la reactive, dar si la jiguiala. Sa nu aiba raportul de recuperare mai mare de 5,2:1
parca sunt putin intoxicat de shimano-daiwa, ceea ce m-a determinat sa-mi indrept atentia catre alti producatorii. Dupa "goagalitul" de rigoare mi-am creionat un wishlist si as avea nevoie si de alte pareri de la cei care au/au folosit vreuna din cele ce urmeaza:
-Pfluger Patriach
-Abu Garcia Premier Revo spinning
-Dam Quick 2000 FD(desi e cam grea e in pole position)
-Dam 720 FD
Multumesc!
christianpindichi scrie:multumesc. spune-mi te rog in ce masura simti cei 340 g a lu' 2000 FD?citeam un review pe montru.ro si spunea dl acela , citez "un singur mic neajuns ar avea: butonul de schimbare rapida a tamburului e putin mai inafara decat piulita de frana si uneori (atunci cand tamburul e la limita inferioara a cursei ) dupa lanseu se intampla sa se infasoare firul pe el daca nu esti atent . "
ai patit si tu asa ceva?