discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
kzoli
- veteran

haprian ionel scrie:Intru si eu in vorba daca se poate...!! Daca stie cineva ce bat sar echilibra perfect cu o mulineta ryobi ecusima 3000 vizand pescuitul pe rauri la salau, stiuca, avat si ce o mai intra .Nu vreau ceva prea finut de gen pescuitului la clean sau biban asa ca m-am gandit la un bat 10-30 grame la 2,4m si buget pana in 200 de ron inclusiv. Haideti sa vedem daca ajungem la un "numitor comun" si sa imi iau si eu un bat mai "general" asa ...!!
Nu stiu ce parere ai ,sau aveti de marca BFF .
Dupa mine sunt lansete destul de ok(la un preti atractiv ) ptr avat folosesc una de 2.70m 10-30 gr Spintech , cu o mulineta shimano de 4000 ,dar cred ca si una de 3000 ar merge .... am prins si stiuca si clean cu el ....
-
haprian ionel
- veteran

-
Eu pana acuma (incepator fiind) am folosit numai stifturi de la baracuda si mulinete de toate felurile si acum ma gandesc sa-mi iau un bat si o mulineta cat de cat ! si nu prea stiu spre ce sa ma orientez in privinta batului incercand sa fac o undita de spin cat mai generala sau destinata pescuitului mai multor specii !
-
nicu tolan
- junior

baieti cred ca am gasit o lanseta pt. zauberul meu.daiwa megaforce jiggerspin 2,40.ce parere aveti?
-
geppetto
- veteran

-
rine scrie:ai inteles exact

mai spart cu schema

felicitari

scuze ca dezgrop topicu asta mai vechi dar... rine... o sa-ti fac niste poze cu o lanseta pe care se "echilibreaza" urmatoarele: spro red arc 4000, daiwa laguna 2500, shimano symetre 750. variaza cativa milimetri (cred) pozitia centrului de greutate pe "cotoru" ala din fata mandrinei - nu deasupra, cum am desenat mai sus.

hai sa-i dam atunci cu teoria
-
kingofbeasts
- veteran

-
burtea scrie: hai sa-i dam atunci cu teoria
daca tot zici de teorie am gasit un articol in care se explica foarte fain si concis chestiunile de care ar trebui sa tinem cont la alegerea unei lansete.
articlul il consider foarte util incepatorilor si nu numai.
http://www.revistalupeste.ro/printeaza- ... g_A74.html
lectura placuta!