ALEGERE LANSETA DUNARE....................
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
ALEGERE LANSETA DUNARE....................
as vrea sa mi achizitionez o lanseta de spining pt dunare sa dau dupa salau,avat etc.(pana in 250 ron bat+mulineta)precizez ca pescuiesc de pe mal.eu m am gandit la un maver spinner esox 2,70m 12-30g si la mulineta okuma avenger sau aquois,voi c spuneti????sunt deschis si altor propuneri,ast rasp multumesc.
Lanseta low cost vezi gama BFF sunt destul de bune si la preturi acceptabile ... mulineta sa iei una mai bunicica ... la spinning e suprasolicitat... pe cand la stationar una tine de 2-3 ani folosit intens la spinning poate nu rezista un sezon... la dunare apa mare curent puternic ...in fine gandestete de mai multe ori inainte sa dai bani pe ceva 

- stefanflorin
- veteran
N-ai ce face cu 10-30 acolo la salau, mai ales ca nu e cine stie ce scula si aia 10-30 sunt fictivi. Cauta orice ranga gasesti, nu te lua dupa ce scrie pe ea, ia-te dupa pipait, balangane-o si ce gasesti mai teapan si solid, aia e taman buna pt ce vrei tu. La avat in schimb e cu totu alta mancare de peste.
Daca dai cu reactive la salau merge una mai bleaga dar care sa poata sa arunce o naluca de 15-20 de g la 40 de m fara sa faca poc. Mulineta buna ma indoiesc ca o sa gasesti in bugetul tau. Eu in locul tau as mai strange niste banuti si as lua ceva cat de cat decent, altfel o sa iti para rau de banii astia pe care mai mult ca sigur o sa-i dai pe ceva, care dupa scurt timp nu-ti va mai placea.
Daca dai cu reactive la salau merge una mai bleaga dar care sa poata sa arunce o naluca de 15-20 de g la 40 de m fara sa faca poc. Mulineta buna ma indoiesc ca o sa gasesti in bugetul tau. Eu in locul tau as mai strange niste banuti si as lua ceva cat de cat decent, altfel o sa iti para rau de banii astia pe care mai mult ca sigur o sa-i dai pe ceva, care dupa scurt timp nu-ti va mai placea.
Urasc atarnatorii!
...una ca asta si o mulineta shimano catana de 4000 eu o folosesc la avat cel putin pe mures cand ma doare mana sa mai dau dupa somn cu 80-120gr sub baraje cu asta ma "relaxez" cautand avatii, nu mi-e mila de el trag cat pot inca nu a pocnit (cu textil de 0.12 sau 0.15 si mulineta reglata bine)... am dat si cu shaduri de o palma trecand de 50 gr... astea scoti din 250 ron, daca mai stai si aduni un pic atunci spin bladeul 30-80 e ok insa ceea de 2,40 si ceea de 2,70 are caracteristici total diferite ceea mai mica e mai tare si actiunea pe varf iar ceea de 2,70 e un pic mai moale si se intareste doar la solicitare...de rezistat rezista, personal am vazut somn de aproape 60 kg(58kg) scos cu un 30-80gr-2,70m si un zauber de 4000. pe o balta langa Miskolc... a fost agatat din barca si scos in doar cateva minute...robert048 scrie:bff SpinTech 2.70m/10-30g,asta e ok??
-
- veteran
http://www.xxx.ro/lansete-spinn ... -3697.html
http://www.xxx.ro/mulinete-spin ... -3624.html
Batul ti'l recomand... e o mica ranga... cei de la sert parca produc lansete special pentru noi (rangi tata
) ... versiunea veche (Stamina) avea cotoru mai lung si incomoda un pic... Exceed parca le'a iesit 
http://www.xxx.ro/mulinete-spin ... -3624.html
Batul ti'l recomand... e o mica ranga... cei de la sert parca produc lansete special pentru noi (rangi tata