ALEGERE BLANK LANSETA SALAU
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: ALEGERE BLANK LANSETA SALAU
Do it with passion or not at all !
Multumesc mult.
saptamana aceasta ii vin niste blancuri. in acest pachet este si al meu.asa ca suna-l sa vezi ce are.
Multumesc ,am vorbit cu el,ma anunta daca are,daca nu imi da comanda.magaru39 scrie:saptamana aceasta ii vin niste blancuri. in acest pachet este si al meu.asa ca suna-l sa vezi ce are.
Asa ca sfat, inainte de a comanda ceva in urma "recomandarilor" prietenilor e bine sa vezi ce comanzi.
Am vazut ca esti din Pitesti si am un pont pentru tine:
Pentru "pipait" gasesti pe Sf Vineri cateva blank-uri printre care SCIII, SCV, cam ce vrei tu.....
Bafta !
Pentru "pipait" gasesti pe Sf Vineri cateva blank-uri printre care SCIII, SCV, cam ce vrei tu.....
Bafta !
Ma cunosc bine cu Nelutu, a adus cateva blankuri la comanda,sc3,sc5,Lami,...Cel mai mult mi-a placut sc5 pana in 17g,dar parca mai mult UMBX-ul vazut la un coleg. Ai ceva pareri personale despre ele ?Alex-BAV scrie:Asa ca sfat, inainte de a comanda ceva in urma "recomandarilor" prietenilor e bine sa vezi ce comanzi.
Bafta !
Pentru ce vrei tu (si cred ca stiu
) direct SCV (parere personala) !!!

Stiu ca stiiiii.....Toata lumea stieeeee.....Si bracunierii stiu... 

Eu iti zic sa iei in considerare si Matagi T Russel TR76 Super Shore M. Este fix ce iti trebuie tie, adica pescuit de la 5 la 12 m si blanda pe varf, si destul de ferma in intepare. Ca sa intelegi, eu dau cu SCV de 7,6 feet M si cu TR76 Super Shore M pe apa la care te referi si prefer T Russelul. Pentru ca sunt mai lungi mie imi lasa impresia ca intep mai bine la adancimi mari. Dar sa nu vrei neaparat de 7 si o singura bucata. Succese