Alegere bat UL buget 200 ron
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Alegere bat UL buget 200 ron
Mi-am achizitionat un bat Cormoran bull fighterX 1.85m 5-25 gr , de care sunt foarte foarte dezamagit .. abia dupa cateva partide am realizat ca imi trebuie un bat mai lung si muult mai finut si sensitiv , pescuiesc doar la jig la bibi si strap in baltile din buc si imprejurimi . Cu batul asta simt ca nu controlez cum trebuie jigul, am folosit jiguri de la 2 la 10 gr .De cateva zile tot rasfoiesc forumurile / magazinele online si nu stiu unde sa ma opresc ce sa imi cumpar... undeva intre 150-200 ron max . Mulinetape care o am este o Okuma Cimeron , pe ea am un mono de 0.16 berkley parca si pe alt tambur tufline de 8lbs .
Astept sfaturi si de ce nu oferte pentru bete sh care sa se incadreze in bugetul meu 150-200 ron .
Multumesc ,
Astept sfaturi si de ce nu oferte pentru bete sh care sa se incadreze in bugetul meu 150-200 ron .
Multumesc ,
- Ungureanu Ovidiu
- utilizator constant
LANSETA PERCH BLADE ULTRA LIGHT 1.80M si este si varianta de 2.40m, la microvoblere, rotative mici este o lanseta excelenta dar nu am probat-o cu jiguri micutze.. nu prea am unde din pacate.
N-am incercat mai jos de 4 grame ( ca nu am nimic asa usor ), dar ULF-ul mi se pare un batz excelent. Nu il am demult, dar am fost de cateva ori cu el ( inclusiv sambata trecuta ) si m-a incintat cat de frumos lucreaza.
http://www.totalfishing.ro/lanseta-corm ... -9385.html
Poate nu e cel mai potrivit batz pentru ce vrei, dar poate nu gresesti daca-l iei si pe el in calcul ...
Poate nu e cel mai potrivit batz pentru ce vrei, dar poate nu gresesti daca-l iei si pe el in calcul ...
- stefanflorin
- veteran
daca dai de pe mal ia-ti ceva 2.4m, o sa vezi cum dai de card de bibani pe capat de lanseu si o sa regreti ca nu ai bat mai lung. Uita de mono ca nu e bun pt jig (indiferent de ce zic unii). Ceva ideal pt ce vrei tu ar fi cormoran tr4, insa mai tre' sa pui ceva peste aia 200ron (mai e si atackul ala identic cu tr4 care era pana in 2 mil insa nu am pus mana/pescuit cu el si deci nu-l pot recomanda)
-
- veteran
Ovidiu, chiar ai pus mana pe una de 2.4 ? Eu am pipait-o la targ pe "aia mica" si e tare sexy ! M-i se pare de-a dreptul fenomenala la banii dati pe ea ! Da n-am vazut insa varianta de 2.4...Ungureanu Ovidiu scrie:LANSETA PERCH BLADE ULTRA LIGHT 1.80M si este si varianta de 2.40m, la microvoblere, rotative mici este o lanseta excelenta dar nu am probat-o cu jiguri micutze.. nu prea am unde din pacate.
- Ungureanu Ovidiu
- utilizator constant
-da, am pus mana pe ambele, este o lanseta foarte buna la banii aia si o lanseta cu adevarat UL, cea de 1.80M imi place mai mult ptr ca pescuiesc pe rauri mici dupa pastrav si clean, una mai mare mi-ar fi incomoda, insa ptr cei care au loc de o lanseta mai lunga si pescuiesc de pe mal cea de 2.40 este ideala.ANDREI RIGA scrie:Ovidiu, chiar ai pus mana pe una de 2.4 ? Eu am pipait-o la targ pe "aia mica" si e tare sexy ! M-i se pare de-a dreptul fenomenala la banii dati pe ea ! Da n-am vazut insa varianta de 2.4...Ungureanu Ovidiu scrie:LANSETA PERCH BLADE ULTRA LIGHT 1.80M si este si varianta de 2.40m, la microvoblere, rotative mici este o lanseta excelenta dar nu am probat-o cu jiguri micutze.. nu prea am unde din pacate.
am luat eu pt cineva(cacadouUngureanu Ovidiu scrie:-da, am pus mana pe ambele, este o lanseta foarte buna la banii aia si o lanseta cu adevarat UL, cea de 1.80M imi place mai mult ptr ca pescuiesc pe rauri mici dupa pastrav si clean, una mai mare mi-ar fi incomoda, insa ptr cei care au loc de o lanseta mai lunga si pescuiesc de pe mal cea de 2.40 este ideala.ANDREI RIGA scrie:Ovidiu, chiar ai pus mana pe una de 2.4 ? Eu am pipait-o la targ pe "aia mica" si e tare sexy ! M-i se pare de-a dreptul fenomenala la banii dati pe ea ! Da n-am vazut insa varianta de 2.4...Ungureanu Ovidiu scrie:LANSETA PERCH BLADE ULTRA LIGHT 1.80M si este si varianta de 2.40m, la microvoblere, rotative mici este o lanseta excelenta dar nu am probat-o cu jiguri micutze.. nu prea am unde din pacate.

la prima vedere impresia a fost foarte buna.
am mufat-o am pus o mulineta pe ea si am balanganit-o putin ca sa vad cum se comporta si cum se echilibreaza....
rezultatul:
s-a retezat blank-ul exact de la mufarea blectorului,asta o sarit in parchet si s-o descompus in bucati!

sunt sigur ca am avut eu ghinion.era un defect de fabricatie sau era de la manipularea neglijenta la transport.
parerea mea e sa iti iei cormoran ULF.e de departe best buy la categoria asta
Re: Alegere bat UL buget 200 ron
am si eu lanseta asta si dupa ce i-am schimbat inelele alea badarane cu fuji a devenit parca mai rapida si mai sensibila....sdaniel scrie:Mi-am achizitionat un bat Cormoran bull fighterX 1.85m 5-25 gr , de care sunt foarte foarte dezamagit .. abia dupa cateva partide am realizat ca imi trebuie un bat mai lung si muult mai finut si sensitiv , pescuiesc doar la jig la bibi si strap in baltile din buc si imprejurimi . Cu batul asta simt ca nu controlez cum trebuie jigul, am folosit jiguri de la 2 la 10 gr .De cateva zile tot rasfoiesc forumurile / magazinele online si nu stiu unde sa ma opresc ce sa imi cumpar... undeva intre 150-200 ron max . Mulinetape care o am este o Okuma Cimeron , pe ea am un mono de 0.16 berkley parca si pe alt tambur tufline de 8lbs .
Multumesc ,
Lanseta asta o am din primavara si am folosit-o tot sezonul la biban, clean, pastrav si marlite cu tot felul de naluci.ReluOlaru scrie:N-am incercat mai jos de 4 grame ( ca nu am nimic asa usor ), dar ULF-ul mi se pare un batz excelent. Nu il am demult, dar am fost de cateva ori cu el ( inclusiv sambata trecuta ) si m-a incintat cat de frumos lucreaza.
O recomand cu incredere
www.pentrupescuit.ro