Alegere bat jig salau
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Alegere bat jig salau
Pentru un pescuit cu jig la salau de pe mal, daca ar fi sa alegeti intre :
- Dragon X-treme Spin 2,30/ 4-21g si
- Favorite Vizor VZR802H 2.40m/ 7-28g
Ce imi recomandati si care ar fi diferentele intre cele doua lansete?
Multumesc!
- Dragon X-treme Spin 2,30/ 4-21g si
- Favorite Vizor VZR802H 2.40m/ 7-28g
Ce imi recomandati si care ar fi diferentele intre cele doua lansete?
Multumesc!
spinning-addicted!
Re: Alegere
Eu as merge pe X-Treme, altii ar alege Vizor-ul...vad ca esti din Bucuresti si cred ca alegerea o vei face mult mai simplu mergand la unul dintre magazinele care le are pe stoc .
X-treme nu prea mai pe stoc pe nicaieri, ma intereseaza sa se incarce bine cu jiguri de 3-11 g si sa fie senzitiv. Am vazut ca Vizorul are distanta de la mandrina la blank cam mare si nu prea imi convine ca nu poti sa pescuiesti cu degetul pe blank
spinning-addicted!
- stefanflorin
- veteran
Pt. lac mai ai optiunea Perfect Jig de la Crazy F!sh http://www.totalfishing.ro/lanseta-craz ... 76840.html
As zice ca real e un medium cam pana in 17g. Foarte faina de cum pui mana pe ea, are insa mandrina VSS care vad ca nu prea iti place.
As zice ca real e un medium cam pana in 17g. Foarte faina de cum pui mana pe ea, are insa mandrina VSS care vad ca nu prea iti place.
Urasc atarnatorii!
Personal imi par mai bune de jig modelele Levin, pacat ca nu se gasesc la lungimi mai mari de 2.15m.
Multumesc tuturor pentru recomandari. Cred ca astept sa apara Dragon pe stoc desi imi place mult si Vizorul (mai ales mandrina) dar cred totusi ca e un pic prea tare pentru ce vreau eu 

spinning-addicted!
- andreisavin
- veteran
Dragon e mai rapida ca Vizor.Chiar daca Vizor pare mai tare.
- crapmaniacul
- veteran
Crazy Fi.sh Perfect Jig 2.40 m si 7-28 gr e de luat bine in seama, am testat-o si e misto, insa intre timp mi-a intrat o japoneza la inima care insa ma va curata prin portofel. Ptr pescuit de pe mal o alegere foarte buna este si Graphiteleaderul Calamaretti care este acum la Bazar.
, doar ca putin cam lung ptr gustul meu.

Care e japoneza aia ? Ce nu face omul pentru o gheisa , astea chiar sunt deosebite fata de alea care se gasesc pe la noi :lol:crapmaniacul scrie: ↑12 Noi 2018, 22:27Crazy Fi.sh Perfect Jig 2.40 m si 7-28 gr e de luat bine in seama, am testat-o si e misto, insa intre timp mi-a intrat o japoneza la inima care insa ma va curata prin portofel. Ptr pescuit de pe mal o alegere foarte buna este si Graphiteleaderul Calamaretti care este acum la Bazar. :wink: , doar ca putin cam lung ptr gustul meu.
Daca e prea lung se poate taia din el ,dar asa va deveni prea puternic pentru ce isi doreste . Problema cred ca e de pret, initiatorul cred ca vrea sa se incadreze intr-o suma pana in 600 de lei .
On topic
Dragon Xtreme are eficienta maxima cu jiguri intre 5-12gr.
Merg si la 800-850 lei daca ma convinge victima!
Ce parere aveti despre Airrus Micropuls X2 Spinning M 7'9"-3/16-3/4oz?
http://www.totalfishing.ro/lanseta-airr ... 69006.html

Ce parere aveti despre Airrus Micropuls X2 Spinning M 7'9"-3/16-3/4oz?
http://www.totalfishing.ro/lanseta-airr ... 69006.html
spinning-addicted!