discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
storm fish
- veteran

eu am cormoranul...e ok mulineta mergi pe ea

-
Blue_Fox
- utilizator constant

-
Pentru storm xxx: mulineta o folosesti la spining?cum merge?si inca ceva, are manivela din metal?
Life's short, so live the most of it!
-
storm fish
- veteran

bineinteles....o sa fi multumit si raportul calitate pret e ok...eu am modelul cu frana pe fata...cam tot ce am sunt asa cumpara o s-a fi multumit
FIR INTINS

-
BygDaddy
- senior

In ceeca ce priveste toate produsele de la cormoran sunt foarte reticient.Am mai citit undeva pe forum despre cineva care a luat cormoran din Germania si mergea f naspa asa ca nu as recomanda.Mai bine dai un ban in plus si iei ceva mai de calitate decat sa mai cumperi alta mulineta dupa ce se strica a ta.Sa te uiti si la produsele de la ryoby deoarece sunt si in clasa ta de pret si sunt acceptabile.
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!
-
Blue_Fox
- utilizator constant

-
cum adica ai modelul cu frana pe fata?este si model cu frana pe spate?
Life's short, so live the most of it!
-
pikeman
- veteran

-
Blue_Fox scrie:cum adica ai modelul cu frana pe fata?este si model cu frana pe spate?
daca te uiti in linkul tau mulineta din poza are frana fatza , DAR la specificatii spune ca cea comercializata are frana spate, deci....
e bine sa cetesti si ce fac mulinetele alea nu sa le iei dupa poza
P.S. ash merge pe Shimano Nexave din linku lu' Cristi E sau pe Ecusima , vezi ca nr de rulmenti nu inseamna calitate

-
pikeman
- veteran

-
Io am Shimano Katana, clar nu se compara cu Daiwa Capricorn pe care o utilizez f des, dar am cumparato dintr-un moft si pentru naluci ceva mai mici, nu ash recomanda pentru lanseuri la distanta cu naluci grele , dar personal cat am testato sunt multumit de ea, vreau sa o folosesc in special la voblere sub 7 cm, acu tu sti ce vrei si cum, despre okuma aceea nu stiu nimik