Ajutor

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

aspius
junior
junior

Ajutor

Mesaj de aspius » 09 Mar 2010, 16:42

Am desfacut o mulineta (nu spun de care), am degresat-o... si nu mai stiu sa o pun la loc... :D

Au trecut 2 luni, de cand sta in trei cesti (ca am incercat sa le grupez), dar desi am si schema, nu am curaj sa o montez.

Stiti pe cineva care ma poate ajuta cu asamblarea, si nu foarte scump?

Please.

edi_curiosul
veteran
veteran

Mesaj de edi_curiosul » 09 Mar 2010, 16:56

:lol:

pai daca nu spui ce mulineta e cum sa te ajutam?

hades
veteran
veteran

Mesaj de hades » 09 Mar 2010, 17:21

I-o fi frica sa nu faca reclama la vreo firma mare..... :twisted: :lol:

Daca nu vrei sa spui, mergi la un magazin de articole de pescuit cu cele 3 cesti si o sa gasesti pe cineva care va sti sa o monteze ( de regula la magazinele din Bucuresti sunt baieti care fac lucrul asta in mod curent) :wink:
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

aspius
junior
junior

Mesaj de aspius » 09 Mar 2010, 17:28

hades scrie:I-o fi frica sa nu faca reclama la vreo firma mare..... :twisted: :lol:

Daca nu vrei sa spui, mergi la un magazin de articole de pescuit cu cele 3 cesti si o sa gasesti pe cineva care va sti sa o monteze ( de regula la magazinele din Bucuresti sunt baieti care fac lucrul asta in mod curent) :wink:
Ma pricep si eu sa rad de oameni... Dar tot cu trei cesti raman:D

Am auzit ca se mai ia din piese, si de asta vreau sa am incredere in cel la care o las.

hades
veteran
veteran

Mesaj de hades » 09 Mar 2010, 17:38

[quote="aspius

Am auzit ca se mai ia din piese, si de asta vreau sa am incredere in cel la care o las.[/quote]

Domnule, nimeni nu a ras de nimeni......., imi scuzati tonul bascalioso-comic, imi sta in caracter, dar totusi nu inteleg ce e atat de greu sa spui producatorul unei mulinete....
Ca sa intelegeti si Dvs. de ce vi se cere acest lucru, cu aceasta informatie ne-ar fi mult mai usor sa va indrumam in directia corecta...
Totusi daca nu doriti sa divulgati acest secret, sfatul dat de mine ramane in picioare, eventual sa stati langa om pana o monteaza sa nu va ia din piese....( nu se va intampla va asigur, eu personal nu am avut astfel de neplaceri si imi desfac mulinetele si le curat de 2 ori pe an la cineva, deoarece eu nu vreau sa ma pricep si la acest lucru) :wink:

Totusi cand va da mulineta aveti grija sa nu va opreasca vreo ceasca! :wink:

Stima!
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

mircioneolt
veteran
veteran

Mesaj de mircioneolt » 09 Mar 2010, 17:49

sau sa iti dea cestile si sa uiti de mulineta :roll:

aspius
junior
junior

Mesaj de aspius » 09 Mar 2010, 18:07

hades scrie:[quote="aspius

Am auzit ca se mai ia din piese, si de asta vreau sa am incredere in cel la care o las.
Domnule, nimeni nu a ras de nimeni......., imi scuzati tonul bascalioso-comic, imi sta in caracter, dar totusi nu inteleg ce e atat de greu sa spui producatorul unei mulinete....
Ca sa intelegeti si Dvs. de ce vi se cere acest lucru, cu aceasta informatie ne-ar fi mult mai usor sa va indrumam in directia corecta...
Totusi daca nu doriti sa divulgati acest secret, sfatul dat de mine ramane in picioare, eventual sa stati langa om pana o monteaza sa nu va ia din piese....( nu se va intampla va asigur, eu personal nu am avut astfel de neplaceri si imi desfac mulinetele si le curat de 2 ori pe an la cineva, deoarece eu nu vreau sa ma pricep si la acest lucru) :wink:

Totusi cand va da mulineta aveti grija sa nu va opreasca vreo ceasca! :wink:

Stima![/quote]

Multumesc... Posibil sa fi fost o neintelegere. :D

E o daiwa tierra si o am de vreo 3 ani, si vreau sa ma mai bucur de ea, ca sunt loial...

Imi puteti sa un nr de telefon, sau o adresa de e-mail, sau id de mess yahoo?

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 09 Mar 2010, 18:45

Uite aici cineva care se ocupa, numai ca trebuie sa-i trimiti mulineta, sau sa mergi tu cu ea...
http://forum.revistalupeste.ro/viewtopi ... =a&start=0
Numa' bine.

aspius
junior
junior

Mesaj de aspius » 09 Mar 2010, 18:59

soriniusc scrie:Uite aici cineva care se ocupa, numai ca trebuie sa-i trimiti mulineta, sau sa mergi tu cu ea...
http://forum.revistalupeste.ro/viewtopi ... =a&start=0
Numa' bine.
Multumesc.

E tocmai la Iasi, mai incerc prin Bucuresti, iar daca nu, cu prima ocazie cu drum la Iasi, o readuc la viata.

gabbyy77
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gabbyy77 » 09 Mar 2010, 19:22

e mai simplu. sunal pe gabi udila de la craiova 0727-379089. e baiat priceput lucra de mult in domeniu si nu este scump.
Viata bate filmu'

Scrie răspuns