Ajutor St. Croix PS66LF2

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
RaPpSodIq
senior
senior

Ajutor St. Croix PS66LF2

Mesaj de RaPpSodIq » 13 Dec 2011, 17:47

Vreau sa imi fac un upgrate la comboul pt clean/pastrav si nu pot sa ma decid ce St Croix sa iau:

1. 6'6" Premier Light Fast (cam asta ar fi modelul inspre care inclin gandindu-ma ca un UL va fi prea moale, dar nu stiu daca acest L nu este totusi prea teapan si fast pt clean) cine il are il rog sa dea cu parerea.

2. 6'6" Premier Ultra Light Fast (cred ca este putin cam firava pentru o apa mai moderata, nu vreau sa stea arc pe un hornet de 2.5) la fel pareri va rog.

3. 6'6" Avid Light Fast (desi ma tenteaza mai mult Premierul fiind ceva mai blanda pe blank si cotor)

4. 7' Avid Moderate UL (actiunea asteia ar fi ideala la clean dar e prea firava si nu imi prea place lungimea mare).

Toate aceste lansete sunt din 2 pcs, nu vreau dintr-o bucata. Nepescuind cu toate, nu stiu exact care tinde spre o actiune Mod-Fast care imi va fi ideala in pescuitul cleanului. O sa le pescuiesc la clean pe rauri mici-medii, la pastrav pe paraie si eventual biban. Va rog mult cei care au aceste lansete sa ma ajute sa ma decid odata. Dar nu vreau sa citesc "ia-ti maver stralis, lomis sau mai stie eu ce altceva". Strict referitor la St. Croix. Stiu ca majoritatea pescarilor de competitie de la noi pescuiesc la clean cu st croix fie ele si custom, deci as vrea sa vad pareri despre cele 4 enumerate. Va multumesc mult.
spinning la scobar

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Dec 2011, 17:54

Am pescuit de citeva ori cu premierul de 6,6ft,si mi-a lasat o impresie excelenta...Nu cred ca este prea fast,dealtfel blancurile sc2 sint mai „blinde„Lanseta cu care am pescuit eu ,era custom,posibil sa fie oarece diferente fata de de una de serie..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

costin_s
veteran
veteran

Mesaj de costin_s » 13 Dec 2011, 17:57

Pentru clean si pastrav, daca vrei o lansete mai blanda, Premier L este ceea ce cauti tu.

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 13 Dec 2011, 18:09

am pescuit 2 ani premierul 6'6" L un super bat de clean . batul se afla acuma la un membru de forum si cred ca inca isi face treaba . pt mine singuru incovenient erau inelele putin cam mari da un blank ft versatil
Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !

RaPpSodIq
senior
senior

Mesaj de RaPpSodIq » 13 Dec 2011, 18:19

Deci pana acum Premier L spunrti toti.

Fanii Avid nimic?
spinning la scobar

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 13 Dec 2011, 18:24

am pescuit si avidul UL dar pe umpik de curent cu o reactiva nu prea face fata . am si avidul ML da ii prea tare
Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !

horia flucus
veteran
veteran

Mesaj de horia flucus » 16 Dec 2011, 16:58

Am un premier UL de 7' facut de Andronic.
La clean si biban cu microvoblere si jiguri de 2g lanseaza si lucreaza super.
Am prins si o marla din greseala de vreo 2 kg pescuind la bibi, dar am avut un super dril!
Eu cred ca merita banii.
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!

Scrie răspuns