Ajutor shimano stradic
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Ajutor shimano stradic
Sal. Tocmai mi-a venit azi din SUA un Stradic 1000 FI. Am mai pescuit cu stradicuri dar parca mergeau mai silentios ca asta nou. Parca ii ca o masina la care trebe facut rodajul. scoate un sunet de parca ar avea exces de vaselina inauntru. Ati mai patit careva asa ceva si ce ma sfatuiti sa fac? sa o desfac si sa o degresez, parca nu m-as baga asa in ea, mi cam frica sa nu imi prind urechile. Va multumesc.
Si inca ceva. Mi-am luat-o pt clean, sper sa nu fie prea mare raportul de recuperare 6.0 avand in vedere ca recupereaza vreo 70 cm de fir.
Si inca ceva. Mi-am luat-o pt clean, sper sa nu fie prea mare raportul de recuperare 6.0 avand in vedere ca recupereaza vreo 70 cm de fir.
spinning la scobar
isi da drumul singura dupa cateva pescuituri , asa am patit si eu cu Fi -ul meu
bine , io nu m-am rabdat si intre timp i-am facut o degresare cum trebuie
acum merge f silentios si smooth
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
Pai daca stai sa te gandesti degeaba are raport 6.0 ca recupereaza doar 70 cm fir la o tura de manivela. Luvias de exemplu care cika ar fi cam cea mai buna mulineta ul recupereaza 64 sau 67 cm parca. (are tamburul ceva mai marit). Deci diferenta nu este foarte mare cel putin din punctul meu de vedere.draqdevil scrie:Tot stradic vreau si eu pt clean,dar am retineri tot din cauza raportului de recuperare...Tot timpul mi-e greu sa dau mai usor din "pedale":).Referitor la excesul de vaselina,am avut acceasi pb cu ambele zx-uri dar dupa 3-4 partide is dau drumul si nu mai fac asa...
spinning la scobar
- vasilepop_65
- senior
La fel am patit si eu, incepuse sa-mi para rau ca am dat banii pe ea, dupa ce am aplicat putin ulei pe ax si prin orificiul de ungere a fost alta mulineta!Sorin scrie:isi da drumul singura dupa cateva pescuituri , asa am patit si eu cu Fi -ul meu

-
- veteran