Ajutor reconditionare lanseta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator constant
Ajutor reconditionare lanseta
Salut.
Ma intereseaza un baiat priceput din Bucuresti pentru a reconditiona un bat de spin.
Vreau o rematisare a inelelor, eventual o relacuire a blancului si o personalizare. De asemenea as dori sa scimb cotorul (vreau ceva split). Va rog sa ma ajutati cu o recomandare, eventual si un numar de telefon al mesterului.
Multumesc.
Ma intereseaza un baiat priceput din Bucuresti pentru a reconditiona un bat de spin.
Vreau o rematisare a inelelor, eventual o relacuire a blancului si o personalizare. De asemenea as dori sa scimb cotorul (vreau ceva split). Va rog sa ma ajutati cu o recomandare, eventual si un numar de telefon al mesterului.
Multumesc.
Re: Ajutor reconditionare lanseta
http://www.rapitori.ro/forum/lansete-custom-t9225.html
...aici gasesti o sumedenie de "mesteri" , poate te ajuta
...aici gasesti o sumedenie de "mesteri" , poate te ajuta
-
- utilizator constant
Multumesc...am gasit...se poate inchide.
Salut!
As vrea sa salvez o lanseta Germina si sa o readuc la viata... inele noi, mandrina, manere din pluta si ce o mai fi nevoie... imi recomandati si mie pe cineva? Nu vreau sa dau o avere la "custom rod builders". Nu spun ca nu isi merita banii, ci doar ca nu am eu buget pentru asa ceva....
Multumesc.
As vrea sa salvez o lanseta Germina si sa o readuc la viata... inele noi, mandrina, manere din pluta si ce o mai fi nevoie... imi recomandati si mie pe cineva? Nu vreau sa dau o avere la "custom rod builders". Nu spun ca nu isi merita banii, ci doar ca nu am eu buget pentru asa ceva....
Multumesc.
Pai cum putem sa-ti recomandam pe cineva daca tu nu vrei sa o dai unui "rod buider" din motiv de buget? Vrei sa ti-o cosmetizeze cineva din lipsa de ocupatie, eventual si cu componente lui?
O poti face si singur, daca ai ceva indemanare, comandand piesle din magazinele online de pe la noi.
O poti face si singur, daca ai ceva indemanare, comandand piesle din magazinele online de pe la noi.
Salut Dumi.
Buget am, dar nu pentru estimarile primite..... rod builderii consacrati lucreaza la un anumit nivel, folosesc doar anumite produse si au si preturi pe masura. Pentru maxim 10 iesiri pe an nu pot sa dau 150euro pentru reconditionarea unei lansete pe care este posibil sa o folosesc in maxim 3-4 partide din cele 10.
Multumesc si astept in continuare recomandari.
Buget am, dar nu pentru estimarile primite..... rod builderii consacrati lucreaza la un anumit nivel, folosesc doar anumite produse si au si preturi pe masura. Pentru maxim 10 iesiri pe an nu pot sa dau 150euro pentru reconditionarea unei lansete pe care este posibil sa o folosesc in maxim 3-4 partide din cele 10.
Ai vorbit cu vreun rod builder si ti-a cerut suma asta pentru o reinelare ? Eu zic sa iei legatura cu un rod builder,inainte de a face estimari in privinta pretului, poti avea surprize placutemealex scrie:Salut Dumi.

-
- utilizator nou
Vezi maine in curte la AGVPS, nu stiu daca se mai tine targul ala de pe Mosilor Vechi. Daca da, gasesti sigur pe cineva care ti-o face cu 50 de lei. Daca nu gasesti deja vreo Germina cu inele schimbate deja, pe la vreo 80 de lei.
-
- utilizator constant
mealex scrie:Salut!
Multumesc.
salut.
Ti-am lasat un pm cu un contact al unui mester care m-a ajutat pe mine.
Un set de inele Fuji Alconite este undeva la +200 ron, mandrina + splitgrip eva 60 ron (preturi Mudhole). Mai pune manopera si ajungi pe la 400-450 ron.
Daca vrei mai ieftin cel mai bine iti iei o alta lanseta.
Daca vrei mai ieftin cel mai bine iti iei o alta lanseta.