Ajutor pt o lanseta de spinning!!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
si anuntul meu e valabil si cred ca o sa-ti convina si pretul
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=12424

http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=12424
Da pe cormoran
Cormoran am ales si eu. Mi se pare o lanseta super buna la cat costa si pt inceput cred ca este oricum un pic prea mult pt mine.
Re: Da pe cormoran
care cormoran ai luat,si eu m-am 'fortat' un pic si mi-am luat ulx-ul de 2,10mdrazvan scrie:Cormoran am ales si eu. Mi se pare o lanseta super buna la cat costa si pt inceput cred ca este oricum un pic prea mult pt mine.
- haprian ionel
- veteran
Daca tot se numeste topicul asta : Ajutor pt o lanseta spinning m-am gandit sa-mi postez si eu anuntul ca sa nu mai deschid alt topic ..!
Pana acuma am mai tot pescuit cu tot felul de lansete pana sa-mi dau seama cam ce mi-ar trebui de fapt sau ce ar fi mai bun pentru mine.. As vrea sa-mi cumpar o lanseta cu urmatoarele caracteristici :
1- putere 8-28 grame (sau cel putin puterea sa plece de sub 10 grame )
2- lungime 2.4m indiscutabil !
3- cotorul (manerul) cat mai lung
4- pretul sa fie pana in 200 ron .
Chestia e ca nu gasesc o lanseta care sa aiba toate caracteristicile de mai sus, sau poate nu am cautat destul in orice caz as fi foarte recunoscator daca mi sa-r recomanda vreo firma ceva sau vreun model anume!!
Multumesc anticipat !
Pana acuma am mai tot pescuit cu tot felul de lansete pana sa-mi dau seama cam ce mi-ar trebui de fapt sau ce ar fi mai bun pentru mine.. As vrea sa-mi cumpar o lanseta cu urmatoarele caracteristici :
1- putere 8-28 grame (sau cel putin puterea sa plece de sub 10 grame )
2- lungime 2.4m indiscutabil !
3- cotorul (manerul) cat mai lung
4- pretul sa fie pana in 200 ron .
Chestia e ca nu gasesc o lanseta care sa aiba toate caracteristicile de mai sus, sau poate nu am cautat destul in orice caz as fi foarte recunoscator daca mi sa-r recomanda vreo firma ceva sau vreun model anume!!
Multumesc anticipat !
-
- utilizator constant
- haprian ionel
- veteran
-
- utilizator constant
- haprian ionel
- veteran