ajutor matrita

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

George1985
veteran
veteran

Re: ajutor matrita

Mesaj de George1985 » 24 Aug 2013, 11:04

Eu am matrita do-it in care pot la o turnare sa o echipez cu 7 jiguri,din care 4 de 7gr si 3 de 3.5gr.
Si te asigur ca intra perfect 4 jiguri de 4/0 la gramajele de 7gr.
Oricum sa dai 100 euro pt a modifica una mi se pare foarte mult :shock:

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 24 Aug 2013, 18:20

vampyru_a1 scrie:Matrita trebuie pe blank do it pt ca se va folosi industrial
Matritele standard care se gasesc la noi sau in state la gramaj de 7-8 gr se potrivesc carlige 1/0 daca se modifica pt carligr mai mari de 4/0, din 6 cuiburi se mai poate turna decat in 3.
deci trebuie facuta pe comanda si atunci o sa iasa cam 5 cuiburi cu carlig 4/0
Scuze ca te contrazic , dar matrita se poate modifica sa iasa tot 6 cuiburi si 4/0 . Tu te referi la faptul ca se incaleca acele si nu se mai inchide. Si ca sa se incalece acele si totusi sa se inchida matrita, trebuie sa...... Hai ca esti baiat destept ! Oricum, daca vreodata ai nevoie pentru tine de turnat ceva mai ciudat si nu gasesti matrita, apeleaza cu incredere.
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.

vampyru_a1
veteran
veteran

Mesaj de vampyru_a1 » 24 Aug 2013, 19:50

florin1948 scrie:Tu te referi la faptul ca se incaleca acele si nu se mai inchide. Si ca sa se incalece acele si totusi sa se inchida matrita, trebuie sa......
exact nea' Mircea .
una e pt uz propriu si alta ...

Oricum am gasit site-ul mai devreme !

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 25 Aug 2013, 10:07

Draga Ady , cred ca despre asa ceva era vorba in propozitie. Un pic modificate fata de original , ca sa nu fim acuzati de plagiat
( desi daca un prim ministru n-a patit nimic, eu cu atat mai putin ) .

Imagine
screenshot on pc

Si daca tot m-am jucat,mi-a mai venit o idee ! ( stiti voi cum se numesc oamenii cu multe idei.....Alo, Alo , nu cum credeti voi, ci "ideologi ").

Imagine
how to print screen on pc

Eu folosesc de ceva vreme ceva similar intrucatva , care poate fi echipat cu vobler, skirt sau floace (inclusiv Dark in The Glow, spre marea bucurie a stiu eu cui ). Vopseaua rosie e din aia !

Imagine
how to take a screenshot on a pc
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.

vampyru_a1
veteran
veteran

Mesaj de vampyru_a1 » 25 Aug 2013, 11:12

florin1948 scrie:Draga Ady , cred ca despre asa ceva era vorba in propozitie. Un pic modificate fata de original , ca sa nu fim acuzati de plagiat
( desi daca un prim ministru n-a patit nimic, eu cu atat mai putin ) .
Imagine
screenshot on pc
da nea' mircea ceva de genu

Scrie răspuns