Ajutor cu achizitionarea fir Sunline Troutist Area 4lb

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

aditud
senior
senior

Ajutor cu achizitionarea fir Sunline Troutist Area 4lb

Mesaj de aditud » 30 Iun 2010, 15:23

Ma poate ajuta cineva cu achizitionarea acestui fir? Daca da, putem discuta detalii pe privat. Eu am de 2.5lb si e minunat la pastraviori, dar cand vine vorba de PASTRAVI se cam rupe (deja am avut cateva rupturi de erau sa ma lase nervii :cry: ). In US nu se comercializeaza.
Merci pentru atentie!

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 30 Iun 2010, 21:16

Cauta pe www.abrevis .ro
Iti primesc comanda on line...
poate ai noroc si au pe stoc. :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

aditud
senior
senior

Mesaj de aditud » 30 Iun 2010, 21:26

Le-am trimis un e-mail acum o luna si ceva, intrebandu-i daca-l mai au in stoc. Nici macar nu au catadicsit sa-mi raspunda :( . M-am cam dezobisnuit cu asa "customer service"...
Ma rog, am mai trimis unul acum, dar nu ma pot baza pe ei...

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 30 Iun 2010, 21:52

Am cumparat asa ceva de la Abrevis din Bucresti Strada Pop de Basesti in 2009 prin iarna. Dar era cam scump - vreo 30-35 lei rola de 100 m. La banii astia luam 2 role de Trabucco river trout de 150 m fiecare. Cam aceeasi calitate, zic eu.

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 30 Iun 2010, 22:11

mie mi se pare un fir superbun!!!
peste river trout oricum
care e un fir foarte ok dealtfel
eu am folosit cel de 4lb si nu am avut absolut nici o problema......mi se pare un compromis ideal intre diametru/vizibilitate si rezistenta! :wink:
are cateva minusuri dar mi se pare foarte ok "overall"

aditud
senior
senior

Mesaj de aditud » 30 Iun 2010, 22:46

adrignat scrie:mie mi se pare un fir superbun!!!
peste river trout oricum
care e un fir foarte ok dealtfel
eu am folosit cel de 4lb si nu am avut absolut nici o problema......mi se pare un compromis ideal intre diametru/vizibilitate si rezistenta! :wink:
are cateva minusuri dar mi se pare foarte ok "overall"
De unde l-ai luat, daca nu-i cu suparare?

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 30 Iun 2010, 22:55

tot de la abrevis...... prin intermediari buni la suflet,dar tot de acolo :)

aditud
senior
senior

Mesaj de aditud » 01 Iul 2010, 06:01

Eu nu prea inteleg...pe rola din imagine scrie 300m, exact cum scrie (si cum este) rola de 2.5lb test care am luat-o de pe ebay (la un pret derizoriu :) ). Iar pe abrevis scriu ca's numai 100m. Il vand ei pe bucati? Au voie sa faca asa ceva?

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 01 Iul 2010, 08:19

Aditud,

Ce pot sa-ti spun ca la Abrevis e adus firul de la Sunline si asa e rola de 100 m sauu cat o fi . Nu sta nimeni sa desparta role sa le vanda pe bucati fie ca e voie fie ca nu .

Mai degraba daca ai cumparat tu de pe ebay si nu e vreo sursa de incredere , e o problema cu firul ala .....sau pur si simplu exista role le producator pe diferite lungimi ....

Daca doresti acel fir Troutist si ai trimis mail , cel putin pot sa ma asigur ca vei primi si un raspuns .
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

aditud
senior
senior

Mesaj de aditud » 01 Iul 2010, 22:08

Sorin scrie:Aditud,

Ce pot sa-ti spun ca la Abrevis e adus firul de la Sunline si asa e rola de 100 m sauu cat o fi . Nu sta nimeni sa desparta role sa le vanda pe bucati fie ca e voie fie ca nu .

Mai degraba daca ai cumparat tu de pe ebay si nu e vreo sursa de incredere , e o problema cu firul ala .....sau pur si simplu exista role le producator pe diferite lungimi ....

Daca doresti acel fir Troutist si ai trimis mail , cel putin pot sa ma asigur ca vei primi si un raspuns .
Am inteles, nu acuzam pe nimeni, eram nedumerit numai, pentru ca pe toate rolele din toate pozele pe care le-am vazut scrie 300m. Ma rog, inseamna ca sunt si role de 100m; nu conteaza, tot il vreau!
Cel de 2.5lb pe care l-am luat de pe ebay este 100% original si are, intr-adevar 300m (am pus deja de doua ori cate 75m--are marcaj la fiecare 75m). Numai ca, asa cum ziceam, cand iti da cate un pastrav mai serios (si in curent) nu face fata, se rupe.

Inca n-am primit raspuns de la Abrevis, mai astept.

Scrie răspuns