discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
aditud
- senior

Ma poate ajuta cineva cu achizitionarea acestui fir? Daca da, putem discuta detalii pe privat. Eu am de 2.5lb si e minunat la pastraviori, dar cand vine vorba de PASTRAVI se cam rupe (deja am avut cateva rupturi de erau sa ma lase nervii

). In US nu se comercializeaza.
Merci pentru atentie!
-
vali stratonov
- veteran

Cauta pe
www.abrevis .ro
Iti primesc comanda on line...
poate ai noroc si au pe stoc.

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
aditud
- senior

Le-am trimis un e-mail acum o luna si ceva, intrebandu-i daca-l mai au in stoc. Nici macar nu au catadicsit sa-mi raspunda

. M-am cam dezobisnuit cu asa "customer service"...
Ma rog, am mai trimis unul acum, dar nu ma pot baza pe ei...
-
Fario_nebunu
- veteran

Am cumparat asa ceva de la Abrevis din Bucresti Strada Pop de Basesti in 2009 prin iarna. Dar era cam scump - vreo 30-35 lei rola de 100 m. La banii astia luam 2 role de Trabucco river trout de 150 m fiecare. Cam aceeasi calitate, zic eu.
-
adrignat
- veteran

mie mi se pare un fir superbun!!!
peste river trout oricum
care e un fir foarte ok dealtfel
eu am folosit cel de 4lb si nu am avut absolut nici o problema......mi se pare un compromis ideal intre diametru/vizibilitate si rezistenta!

are cateva minusuri dar mi se pare foarte ok "overall"
-
aditud
- senior

adrignat scrie:mie mi se pare un fir superbun!!!
peste river trout oricum
care e un fir foarte ok dealtfel
eu am folosit cel de 4lb si nu am avut absolut nici o problema......mi se pare un compromis ideal intre diametru/vizibilitate si rezistenta!

are cateva minusuri dar mi se pare foarte ok "overall"
De unde l-ai luat, daca nu-i cu suparare?
-
adrignat
- veteran

tot de la abrevis...... prin intermediari buni la suflet,dar tot de acolo

-
aditud
- senior

Eu nu prea inteleg...pe rola din imagine scrie 300m, exact cum scrie (si cum este) rola de 2.5lb test care am luat-o de pe ebay (la un pret derizoriu

). Iar pe abrevis scriu ca's numai 100m. Il vand ei pe bucati? Au voie sa faca asa ceva?
-
Sorin
- Moderator

Aditud,
Ce pot sa-ti spun ca la Abrevis e adus firul de la Sunline si asa e rola de 100 m sauu cat o fi . Nu sta nimeni sa desparta role sa le vanda pe bucati fie ca e voie fie ca nu .
Mai degraba daca ai cumparat tu de pe ebay si nu e vreo sursa de incredere , e o problema cu firul ala .....sau pur si simplu exista role le producator pe diferite lungimi ....
Daca doresti acel fir Troutist si ai trimis mail , cel putin pot sa ma asigur ca vei primi si un raspuns .
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
-
aditud
- senior

Sorin scrie:Aditud,
Ce pot sa-ti spun ca la Abrevis e adus firul de la Sunline si asa e rola de 100 m sauu cat o fi . Nu sta nimeni sa desparta role sa le vanda pe bucati fie ca e voie fie ca nu .
Mai degraba daca ai cumparat tu de pe ebay si nu e vreo sursa de incredere , e o problema cu firul ala .....sau pur si simplu exista role le producator pe diferite lungimi ....
Daca doresti acel fir Troutist si ai trimis mail , cel putin pot sa ma asigur ca vei primi si un raspuns .
Am inteles, nu acuzam pe nimeni, eram nedumerit numai, pentru ca pe toate rolele din toate pozele pe care le-am vazut scrie 300m. Ma rog, inseamna ca sunt si role de 100m; nu conteaza, tot il vreau!
Cel de 2.5lb pe care l-am luat de pe ebay este 100% original si are, intr-adevar 300m (am pus deja de doua ori cate 75m--are marcaj la fiecare 75m). Numai ca, asa cum ziceam, cand iti da cate un pastrav mai serios (si in curent) nu face fata, se rupe.
Inca n-am primit raspuns de la Abrevis, mai astept.