AJUTOR BARCA
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
AJUTOR BARCA
daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu un sfat
am o barca Baracuda RY-BM240 si la inbinarea materealelor imi scapa aer
cum sa o lipesc ?
am o barca Baracuda RY-BM240 si la inbinarea materealelor imi scapa aer
cum sa o lipesc ?
Re: AJUTOR BARCA
cu lipiciul din dotarea barcii cel care a venit in kittul de reparatie.
si trimite si o sesizare celor de la Baracuda pe care ii cam doare in *** sa raspunda la emailuri
si trimite si o sesizare celor de la Baracuda pe care ii cam doare in *** sa raspunda la emailuri

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
multumescadiwolf scrie:cu lipiciul din dotarea barcii cel care a venit in kittul de reparatie.
si trb pus si petic oare
in mod normal, nu
trebuie degresat si curata extrem de bine altfel totul se duce draqu.
sfatul meu este sa faci acest lucru la un atelier care a mai facut asa ceva si care se pricep, undeva la cei care fac prelate si copertine din PVC sau trimite barca la KingFisher
trebuie degresat si curata extrem de bine altfel totul se duce draqu.
sfatul meu este sa faci acest lucru la un atelier care a mai facut asa ceva si care se pricep, undeva la cei care fac prelate si copertine din PVC sau trimite barca la KingFisher
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

...in nici un caz , NU apela la "terrybill" alias "masivu" alias "artistu" alias ..."ezermester"

chiar ma gandeam cat mai dureaza...

...asta e , avem "contract" pe perioada nedeterminataranga scrie:chiar ma gandeam cat mai dureaza...![]()
![]()

nu stiu..nu ma bag.
mi se parea dubios ca inca nu ai zis nimic , stiind povestea..

mi se parea dubios ca inca nu ai zis nimic , stiind povestea..

...esti sigur ?ranga scrie:...nu ma bag.![]()

normal, n-am nici o treaba cu probleme dintre voi .