Agrafe pentru retinut pesti
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- johnnybravo
- Moderator
Re: Agrafe pentru retinut pesti
eu mi-am facut duo-lock-uri din sarma zincata....mi-au iesit 3 buc dintr-un metru...mi-as mai face dar nu gasesc sarma zincata
)

-
- veteran
Te servesc eu Johnny, dar trebuie s-astepti s-ajung in tara, undeva in jur de 18-20 martie...sa-mi spui ce-ti trebe pe MP

-
- veteran
Tipul asta KAIDA set de 5 agrafe din inox nu m-au lasat nu stiu cine le face si nu ma intereseaza sunt bune.
Au tasca de transport (marimea unei tablete samsung si grosimea unui kent), 3,5m cablu invelit in plastic, carabina pe capat de fixare, vartejuri forjate de pescuit pe EBRO si inchidere cu arc o baliza de semnalizare plutitoare super vizibila pe capat sa o vezi in dril chiar si sub apa cand ai prins in agrafa un buhai de 6-8 kg din Rosca Buhaiova!
Au tasca de transport (marimea unei tablete samsung si grosimea unui kent), 3,5m cablu invelit in plastic, carabina pe capat de fixare, vartejuri forjate de pescuit pe EBRO si inchidere cu arc o baliza de semnalizare plutitoare super vizibila pe capat sa o vezi in dril chiar si sub apa cand ai prins in agrafa un buhai de 6-8 kg din Rosca Buhaiova!

- Fişiere ataşate
-
- p1030329f[2].jpg (39.49 KiB) Vizualizat de 687 ori