acumulator+redresor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator nou
acumulator+redresor
dupa cum scrie si in subiect as avea nevoie de un ajutor in achizitionarea unui acumulator si a unui redresor .
Re: acumulator+redresor
Daca utilizezi functia "cautare" pe forum o sa constati ca subiectul a fost abordat de foarte multe ori.
si ?cip's turn scrie:dupa cum scrie si in subiect as avea nevoie de un ajutor in achizitionarea unui acumulator si a unui redresor .
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
am de vanzare un acumulator ZAP Energy plus 100Ah - pret fix 250lei fara taxe de transport
motivul vanzarii si al pretului redus la 50% din valoare lui este ca nu il mai folosesc de prea mult timp - l-am folosit doar la cateva iesiri si apoi am trecut la motor termic - acumulatorul este incarcat dar stand degeaba.............e pacat de el
motivul vanzarii si al pretului redus la 50% din valoare lui este ca nu il mai folosesc de prea mult timp - l-am folosit doar la cateva iesiri si apoi am trecut la motor termic - acumulatorul este incarcat dar stand degeaba.............e pacat de el

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Am avut unul identic..... recomand maxim !!! nou e in jur de 600 si.....adiwolf scrie:acumulator ZAP Energy plus 100Ah - pret fix 250lei fara taxe de transport
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
- utilizator nou
de cat timp il ai ?adiwolf scrie:am de vanzare un acumulator ZAP Energy plus 100Ah - pret fix 250lei fara taxe de transport
2 ani.
il tin in casa sub scara si la 6-8luni fac o incarcare, dar m-am cam saturat
il tin in casa sub scara si la 6-8luni fac o incarcare, dar m-am cam saturat

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
-
- utilizator nou
ce parere aveti despre Varta ,si anume http://www.principalauto.ro/Baterii-pen ... ID136.html
Zap-ul e Zap.....cip's turn scrie:ce parere aveti despre Varta ,si anume http://www.principalauto.ro/Baterii-pen ... ID136.html

Oarecum on topic... e bun acest redresor http://www.nucu-electrocasnice.ro/ateli ... -7-pe.html pt un zap energy plus de 80 Ah ? Daca nu, ce imi recomandati ? Sunt total pe dinafara...