Salutare la toata lumea pentru inceput!
As avea nevoie de sfatul vostru cu toate ca am citit tot ce am gasit legat de achizitionarea unor scule pentru Salau la jigg.
detalii:
- locatie pescuit : rau Arges in zona Mihailesti (amonte de baraj) , as vrea sa ajung si pe la Dunare... (sigur o sa ajung).
- momeli: jigguri de 7-14 g pana acum, banuiesc ca la Dunare o sa fie mai mari.
toate astea de pe mal
Buget: daca nu trec de 8-9 sute ron hai 1000 pentru bat + mulineta e perfect.
Cu ce ati putea sa ma ajutati ar fi sa imi dati niste vatiante de:
- Lansete de 2.7 - 3 m cu putere medium heavy sau heavy (o sa ziceti poate ca e prea mult .... dar sincer incepator fiind nu as vrea sa plang ca l-am rupt pentru ca nu i-am stiut limita...), actiune extra fast sau fast, senzitiv si usor cat se poate de banii astia.
- Mulineta (m-am tot uitat la D.A.M. si imi plac quick, quick retro si Hybrid pentru ca par durabile). Daca ar fi variante mai bune ca fiabilitate tot la banii DAM-urilor chiar as fi incanntat. Problema e marimea .. de aceea as aprecia mult daca sugestia de Lanseta ar veni cu mulineta pereche....
Daca prin vreo minune mai are cineva ce caut eu si de vanzare e deja parfum...
Multumesc de intelegere....
Achizitie Lanseta + Mulineta Salau
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Achizitie Lanseta + Mulineta Salau
Stiu ca vreau cam multe dar .... speranta moare ultima!
Re: Achizitie Lanseta + Mulineta Salau
Bat: Daiwa Infinity Q jigger 2.7m 8-35g (parca este si o varianta ceva mai heavy) sau un berkley pulse 2.4m 10-40 sau Team Dragon
Mulineta: Ryobi zauber 2500-3000, Stradic 2500-3000 (ceva cu corp din aluminiu ca sa mai echilibreze batul, fiind de 2.4-2.7m)
Aceste variante se incadreaza bine in bugetul tau, si le poti gasi si la sectiunea de anunturi.
Mulineta: Ryobi zauber 2500-3000, Stradic 2500-3000 (ceva cu corp din aluminiu ca sa mai echilibreze batul, fiind de 2.4-2.7m)
Aceste variante se incadreaza bine in bugetul tau, si le poti gasi si la sectiunea de anunturi.