abu revo MGX cast
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: abu revo MGX cast
cat ai da pe un film din ala ? 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
Leba scrie:Spunea un reviewer ca Abuurile vin prea unse, overload this thing with grease and oil, e adevarat? Cochetam cu ideea unui Abu (nu zic modelu..
) si acu ma sperie ideea ca tre s-o desfac, s-o curat etc
sa nu uiti sa-ti iei si o mini trusa de scule la ea , ca mai cade una alta

si o surubelnita cu magnet sa nu pierzi piesele

a si un tub cu Loctite , ca ziceau aia ca ar fi bun sa mai intepeneasca suruburile

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
aia sint si meseriasi rau... , le desfac cu surubelnita sa constate ca-s bine unse si apoi... le string lejer la mina...
oare cu alte marci tot asa fac ?
in fine... io n--am patit treba asta niciodata... , dar.. : cine face ca ei... , ca ei sa pateasca !
nu de alta... dar asa merita !

oare cu alte marci tot asa fac ?

in fine... io n--am patit treba asta niciodata... , dar.. : cine face ca ei... , ca ei sa pateasca !
nu de alta... dar asa merita !

Ma, io am zis ca tu ej invidios pen' ca n-ai Abu.Sorin scrie: sa nu uiti sa-ti iei si o mini trusa de scule la ea , ca mai cade una alta...
si o surubelnita cu magnet sa nu pierzi piesele
a si un tub cu Loctite , ca ziceau aia ca ar fi bun sa mai intepeneasca suruburile

Tzeai dreacu cu pixzillele voastre...
Dumitru, nici io n-am patit, insa nici n-am loat Abu nou pana acu.

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
ideea e ca in goana nebuna dupa reducerea greutatii, ABU in loc sa munceasca la concept si sa caute sa imbunatateasca fiecare component , au luat-o pe scurtatura si au facut la MGX sideplate-urile din grafit.....acelasi bulshit ca zaion , c14 si alte inventii de 2 lei care sa le creasca profiturile producatorilor,in timp ce ne incanta ca e un material f rezistent ....bla bla bla
de fapt is niste trompete ....
si Daiwa a cam zbarcit-o cu T3 -ul , dar la el macar toata carcasa e din acelasi material ...
Abu MGX are insa scheletul din aluminiu si sideplate-urile din grafit .....astea 2 la forte mari lucreaza diferit, si desfac surubul ala care tine sideplateul , daca nu e strans f bine sau fixat cu ...Loctite
m-a distrat la maxim ....sa pescuiesti linistit si sa vezi la un moment dat ca incep sa cada piese din mulineta
si asta la un pret de 350 dolari ....adica bani
ce-mi place la Mgx e insa ca au tratat pinionul ...nu e doar bronz ci si un strat negru deasupra probabil mai dur....si asta ar trebui sa insemne rezistenta mai mare si o functionare mai smooth
probabil ca vor remedia treaba cu sideplate-urile intr-un fel ( n-au patit-o doar cei de la TT ci si niste forumisti au semnalat ca le mai cadeau suruburile ) , si Mgx va iesi o mulineta reusita
Lebo , cucuvaie ...
apropo de pixzille....., am cumparat un tambur pixy de finesse si l-am probat cu voblere de clean ....sa vezi cum le da ! ...
.....
martor , muscarul 13 suprem care a zis cu ocazia asta ca s-a dus dracu si ultima farama de normalitate daca ajungem sa dam la clean cu baitcast
de fapt is niste trompete ....
si Daiwa a cam zbarcit-o cu T3 -ul , dar la el macar toata carcasa e din acelasi material ...
Abu MGX are insa scheletul din aluminiu si sideplate-urile din grafit .....astea 2 la forte mari lucreaza diferit, si desfac surubul ala care tine sideplateul , daca nu e strans f bine sau fixat cu ...Loctite

m-a distrat la maxim ....sa pescuiesti linistit si sa vezi la un moment dat ca incep sa cada piese din mulineta

si asta la un pret de 350 dolari ....adica bani
ce-mi place la Mgx e insa ca au tratat pinionul ...nu e doar bronz ci si un strat negru deasupra probabil mai dur....si asta ar trebui sa insemne rezistenta mai mare si o functionare mai smooth
probabil ca vor remedia treaba cu sideplate-urile intr-un fel ( n-au patit-o doar cei de la TT ci si niste forumisti au semnalat ca le mai cadeau suruburile ) , si Mgx va iesi o mulineta reusita
Lebo , cucuvaie ...
apropo de pixzille....., am cumparat un tambur pixy de finesse si l-am probat cu voblere de clean ....sa vezi cum le da ! ...

martor , muscarul 13 suprem care a zis cu ocazia asta ca s-a dus dracu si ultima farama de normalitate daca ajungem sa dam la clean cu baitcast

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
pescuiasca si el va