abu revo MGX cast

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
MuskMd
veteran
veteran

Re: abu revo MGX cast

Mesaj de MuskMd » 29 Feb 2012, 10:28

cat ai da pe un film din ala ? :twisted:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 29 Feb 2012, 11:00

Leba scrie:Spunea un reviewer ca Abuurile vin prea unse, overload this thing with grease and oil :D , e adevarat? Cochetam cu ideea unui Abu (nu zic modelu..:P) si acu ma sperie ideea ca tre s-o desfac, s-o curat etc

sa nu uiti sa-ti iei si o mini trusa de scule la ea , ca mai cade una alta :D ...
si o surubelnita cu magnet sa nu pierzi piesele :D

a si un tub cu Loctite , ca ziceau aia ca ar fi bun sa mai intepeneasca suruburile :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 29 Feb 2012, 15:10

aia sint si meseriasi rau... , le desfac cu surubelnita sa constate ca-s bine unse si apoi... le string lejer la mina... :respekt:

oare cu alte marci tot asa fac ? :shock:

in fine... io n--am patit treba asta niciodata... , dar.. : cine face ca ei... , ca ei sa pateasca !

nu de alta... dar asa merita ! :D

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 01 Mar 2012, 09:30

Sorin scrie: sa nu uiti sa-ti iei si o mini trusa de scule la ea , ca mai cade una alta :D ...
si o surubelnita cu magnet sa nu pierzi piesele :D

a si un tub cu Loctite , ca ziceau aia ca ar fi bun sa mai intepeneasca suruburile :D
Ma, io am zis ca tu ej invidios pen' ca n-ai Abu. :D Am surubelnita japo, mi-a dat-o cadou samuraiu la ultimu colet. Nuj insa daca mere la suedeze. Ca atare am sa ti-o trimit , macar ca sa-ti satisfaci curiozitatea bolnavicioasa..:D
Tzeai dreacu cu pixzillele voastre...

Dumitru, nici io n-am patit, insa nici n-am loat Abu nou pana acu. :mrgreen:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 01 Mar 2012, 10:03

ideea e ca in goana nebuna dupa reducerea greutatii, ABU in loc sa munceasca la concept si sa caute sa imbunatateasca fiecare component , au luat-o pe scurtatura si au facut la MGX sideplate-urile din grafit.....acelasi bulshit ca zaion , c14 si alte inventii de 2 lei care sa le creasca profiturile producatorilor,in timp ce ne incanta ca e un material f rezistent ....bla bla bla

de fapt is niste trompete ....

si Daiwa a cam zbarcit-o cu T3 -ul , dar la el macar toata carcasa e din acelasi material ...
Abu MGX are insa scheletul din aluminiu si sideplate-urile din grafit .....astea 2 la forte mari lucreaza diferit, si desfac surubul ala care tine sideplateul , daca nu e strans f bine sau fixat cu ...Loctite :D
m-a distrat la maxim ....sa pescuiesti linistit si sa vezi la un moment dat ca incep sa cada piese din mulineta :D :D
si asta la un pret de 350 dolari ....adica bani

ce-mi place la Mgx e insa ca au tratat pinionul ...nu e doar bronz ci si un strat negru deasupra probabil mai dur....si asta ar trebui sa insemne rezistenta mai mare si o functionare mai smooth

probabil ca vor remedia treaba cu sideplate-urile intr-un fel ( n-au patit-o doar cei de la TT ci si niste forumisti au semnalat ca le mai cadeau suruburile ) , si Mgx va iesi o mulineta reusita

Lebo , cucuvaie ...
apropo de pixzille....., am cumparat un tambur pixy de finesse si l-am probat cu voblere de clean ....sa vezi cum le da ! ... :D .....
martor , muscarul 13 suprem care a zis cu ocazia asta ca s-a dus dracu si ultima farama de normalitate daca ajungem sa dam la clean cu baitcast :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Scrie răspuns