Abu Garcia Vendetta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator constant
Abu Garcia Vendetta
Stie cineva ceva despre lanseta aceasta?...... ABU GARCIA VENDETTA 902MH 2,70m 15-40 g...sunt curios ca in specificatii scrie ca este este extra-fast, este in gama medium-heavy, am incercat sa caut cat mai multe informatii pana sa deschid topicul acesta, insa mai nimic
.....este ceva de ea ?

...nu am aceasta lanseta , dar fiind interesat de una mai scurta ( 1,80m ; 2,10m) pentru pescuit din barca, am avut ocazia sa "scutur" toate cele 4 marimile intr-un magazin din Cluj
...este o lanseta intradevar asa cum o recomanda constructorul din gama medium-heavy , cu actiune extra-fast si cred ca modelul de 2,70 m este OK pentru pescuitul de pe mal , pe rauri in special la jiguri.
...este echipata cu inele si mandrina de calitate , dar am o mica obiectie personala in sensul ca ma deranjeaza filetul mandrinei care dupa o anumita perioada de pescuit cred ca m-ar jena la palma.
...in rest , pret / calitate eu zic ca e OK.
...este o lanseta intradevar asa cum o recomanda constructorul din gama medium-heavy , cu actiune extra-fast si cred ca modelul de 2,70 m este OK pentru pescuitul de pe mal , pe rauri in special la jiguri.
...este echipata cu inele si mandrina de calitate , dar am o mica obiectie personala in sensul ca ma deranjeaza filetul mandrinei care dupa o anumita perioada de pescuit cred ca m-ar jena la palma.
...in rest , pret / calitate eu zic ca e OK.
-
- utilizator constant
M-am jucat eu cu toate dimensiunile de la Vendeta.
Batul este destul de nervos, placut ca si feeling insa este un fast moderat. Eu l-as recomanda ca bat de jig de pe mal pe un rau mare ca Dunare, Mures, Siret.
Depinde in momentul asta cu ce bat dai ca sa stiu cu ce il compari.
Intra cumva in categoria betelor mai clasice datorita dispunerii inelelor si a blancului ceva mai grosut.
Daca il compari cu un berkley pulse sau un Mitchel Mag pro o sa ti se para cam bleg.
Eu l-am comparat cu un Premier spin de la Energo(cu asta dau eu pe dunare acu) si e mai usor, mai nervos si placut de pescuit. Cand o sa imi crape Premierul...cred ca o vendeta imi iau.
Batul este destul de nervos, placut ca si feeling insa este un fast moderat. Eu l-as recomanda ca bat de jig de pe mal pe un rau mare ca Dunare, Mures, Siret.
Depinde in momentul asta cu ce bat dai ca sa stiu cu ce il compari.
Intra cumva in categoria betelor mai clasice datorita dispunerii inelelor si a blancului ceva mai grosut.
Daca il compari cu un berkley pulse sau un Mitchel Mag pro o sa ti se para cam bleg.
Eu l-am comparat cu un Premier spin de la Energo(cu asta dau eu pe dunare acu) si e mai usor, mai nervos si placut de pescuit. Cand o sa imi crape Premierul...cred ca o vendeta imi iau.
Spining....Prea bun ca sa fie light...